Stressmestring

Mandag 27. januar kl. 12.00-12.45 i Blackboxen starter vi opp med stressmestringsgruppe i regi av fysioterapeut.

Klikk for stort bilde

Her vil vi gå gjennom teknikker for håndtering samt gjennomføre avspenning. Dette er et flott tilbud til deg som har behov for å koble av i en hektisk skolehverdag. Underveis vil det bli gitt redskaper som elevene kan ta med videre og jobbe med selv.

Ønsker dere et spesifikt tema? Ta kontakt med Vilde på sms 47 47 32 65 eller vilde.svendsen@io.kommune.no før timen. På den måten får hun tatt opp ting alle er interessert i og samtidig få god tid til avspenning. Ønsker dere mer info så ta kontakt. Vilde vil også kunne ta imot elever på egne timer utenom dette tilbudet. Vilde har kontor i underetasjen i H-bygget og treffes mandager og fredager mellom 08.20 og 15.15.