Strålende jobb i European Youth Parliament

I uke 37 deltok tre elever fra Askim videregående skole på European Youth Parliament i Drammen.

small - Klikk for stort bilde

EYP er et politisk uavhengig læringsprogram der elever i videregående skoler i 40 land i Europa kommer sammen for å diskutere felles politiske problemstillinger. I løpet av de tre dagene vi var i Drammen jobbet elevene med ulike problemstillinger i sine komiteer og deretter som et parlament. Andrea Bates Antonsen, Susanne Aannestad og Helene Stormorken deltok for Askim vgs og gjorde en strålende jobb både i sine respektive komiteer og under General Assembly på fredag.

Onsdag kveld var det tradisjonen tro «Norwegian Village», og våre elever representerte Askim og Indre Østfold med smaksprøver fra Askim frukt og bærpresseri.

5 - Klikk for stort bilde 4 - Klikk for stort bilde 3 - Klikk for stort bilde 2 - Klikk for stort bilde 1 - Klikk for stort bilde