Når du finner eller mister personlige eiendeler

Du er selv ansvarlig for personlige eiendeler som du har med deg på skolen. Dette gjelder også PC og bøker som du har lånt på skolen. Ikke sett fra deg skolesekken din uten at du holder øye med den! Når du skal ha kroppsøving så sørg for at sekken din er innlåst i skap eller klasserom. Skolen er ikke økonomisk ansvarlig for eiendeler som ikke er forsvarlig innelåst. Skolens forsikring dekker ikke tap/tyveri fra skap.

lof - Klikk for stort bilde

Hvor skal du levere og hente eiendeler som blir funnet eller mistet:
Når du finner eller mister skolebøker:
Gjenglemte skolebøker leveres på biblioteket i G-bygget.

Når du finner eller mister gymtøy:
Alt gjenglemt gymtøy legges i en kasse utenfor idrettshallen i F-bygget.

Når du finner eller mister datautstyr/pc-lader:
Gjenglemt datautstyr leveres til skolens IT-avdeling i G-bygget.

Når du finner eller mister verdisaker:
Gjenglemte verdisaker funnet på hovedskolen i Vammaveien 100 leveres til skolens sentralbord i G-bygget.

Utenfor vaskerommet i kjelleren i E-bygget er det også en krok med gjenglemte eiendeler.

Gjenglemte verdisaker funnet på avd. Næringsparken leveres utdanningsleder Odd Nilsen som har kontor på avd. Næringsparken.

Skriv navnet ditt i alle skolebøker.

Merk PC-lader med navn og klasse (liten papirlapp med blank tape over).

2 ganger i året leveres gjenglemte eiendeler til Fretex.