Foredrag med Vegard Hjelmen

Østfolds beste elevråd, nemlig vårt, arrangerer foredrag med Vegard Hjelmen, onsdag 2.mai kl.10.50 i Idrettshallen i F-bygget.

hjelmen - Klikk for stort bilde

Foredraget heter Forandringen og i dette foredraget vil Vegard dele sin livshistorie. Han forteller om hvordan han gikk fra å være et mobbeoffer til å bli motivator. Hvordan han ble mobbet i 10 år, ha depresjon og ønsket å ta sitt eget liv i 6. klasse, til å snu hele sin tankegang til noe positivt, få ny, god energi og livsgnisten tilbake i hverdagen. I dette foredraget snakker Vegard om hvordan du kan gå fra å være helt nede i gjørma, til å komme deg opp å få selvtilliten, tryggheten og positiviteten tilbake i hverdagen.

Her kan du lese mer om foredragsholderen.

Foredraget er obligatorisk for alle elever.  Kontaktlærer må informere om og snakke med klassen om foredraget og det er selvfølgelig flott hvis kontaktlærer kan være med, både på foredraget og spiser vafler sammen med klassen!
Lærere som underviser i 3. time følger klassen til gymsalen og er hjertelig velkommen til å oppleve Vegard Hjelmen.

Elevtjenesten har som vanlig åpen dør i tilfelle man trenger noen å snakke med.

Etter foredraget serveres det vafler på plassen utenfor gymsalen.

Hilsen  Elevrådsstyret