Askim vgs har fått nye nettsider

Denne høsten har vi utarbeidet nye nettsider til Askim vgs. Målet er at du, enten du er elev, lærer eller foresatt, skal få rask og enkel informasjon om nettopp det du lurer på.

klatring - Klikk for stort bilde Nye nettsider betyr nytt utseende, en del nytt innhold og ikke minst løsninger som er mye mer brukervennlige for de som besøker sidene. Nettsidene har 4 hoveddeler der du finner informasjon knyttet til skoledagen, elevtjenesten, opplæringstilbudet og generell informasjon om skolen.

Brukervennlighet har vært viktig gjennom hele prosessen. Konkret betyr det at vi skal ha et lettfattelig og godt språk, og at sidene skal være enkle å finne fram i. Vi har også hatt flere brukertester underveis i prosessen for å forsikre oss om at sidene fungerer for deg som bruker. Gjennom hele utviklingen har vi spurt elever og foresatte om hva de ønsker og sidene er brukertestet av både elever, lærere og foresatte. Dette slik at vi skal få med oss den informasjonen du ønsker deg.

Å lage nye, moderne og funksjonelle nettsider, som tilpasser seg alle type skjermer, har vært en viktig del av jobben med å lage mer brukervennlige nettsider. Men vi gir oss ikke der. Vi vil naturligvis fortsette arbeidet med å videreutvikle sidene. Det er bare å følge med og sjekke oss ut.

Terje Salvesen