Velkommen til C-Café

Lyst på noe godt? Klikk på overskriften for mer informasjon.

På C-kafé lager elever mat som kan kjøpes av andre elever og ansatte.

På menyen tirsdag 12/3 kl. 11.30 til 12.45 står:
- pizzasnurrer
- hamburgere
- brennende kjærlighet
- rundstykker m/ost og skinke
- rundstykker m/rørt jordbærsyltetøy
- frukt i beger
- skolebrød
- sveler
- kakao m/krem

Vi selger også nystekte brød og hjemmelaget knekkebrød.

Du finner oss i C-bygget v/Aulaen.

Velkommen!

Dette er til deg som ønsker vervet som årets russepresident:

Du er selv ansvarlig for personlige eiendeler som du har med deg på skolen. Dette gjelder også PC og bøker som du har lånt på skolen. Ikke sett fra deg skolesekken din uten at du holder øye med den! Når du skal ha kroppsøving så sørg for at sekken din er innlåst i skap eller klasserom. Skolen er ikke økonomisk ansvarlig for eiendeler som ikke er forsvarlig innelåst. Skolens forsikring dekker ikke tap/tyveri fra skap.

Skolens visjon er å være et kraftsenter for kunnskap og læringsglede! For å realisere visjonen er vi avhengig av et godt og nært samarbeid med hjemmet.

Dette gjelder både nye og eksisterende skysselever.

Søk skoleskyss raskes mulig. Mer informasjon finner du her: https://ostfold-kollektiv.no/skoleskyss/videregaaende-skole/minskyss/

Standpunktkarakterer for alle elever er synlig når eleven logger seg inn i Oppad fra 17. juni.

Vg1 og Vg2 får sin dokumentasjon utdelt umiddelbart etter skoleavslutningen siste skoledag fredag 22. juni.

Vg3 får testvitnemål på sin skoleavslutning torsdag 21. juni. Det er viktig at eleven sjekker dem og gi beskjed om de mener noe ikke stemmer.

Det er viktig informasjon i konvolutten du får dokumentasjonen din i.

Les forklaringen til dokumentasjonen.

Forklaring for Vg1 og Vg2 YF finner du her:
DOKUMENTASJON for Vg1 og 2 yrkesfaglige utdanningsprogram – FORKLARING 2018  (Webvisning)

Forklaring for Vg1 og Vg2 SF finner du her:
DOKUMENTASJON for Vg1 og 2 Studieforberedende utdanningsprogram – FORKLARING 2018  (Webvisning)

Forklaring for Vg3 SF finner du her:
DOKUMENTASJON for Vg3 Studieforberedende utdanningsprogram – FORKLARING 2018  (Webvisning)

Vi ønsker Vg1 og Vg2-elever hjertelig velkommen til skoleavslutning fredag 22. juni kl. 10.00 i skolens idrettshall i F-bygget.

I uke 16 reiste 26 Vg1-elever fra studiespesialiserende på utveksling til 4 ulike europeiske land.

Her kan du lese reisebrevet fra Elida som var i Italia denne uka.

Østfolds beste elevråd, nemlig vårt, arrangerer foredrag med Vegard Hjelmen, onsdag 2.mai kl.10.50 i Idrettshallen i F-bygget.

Her finner du eksamensplan med datoer for våren 2018.