Velkommen til C-Café

Lyst på noe godt? Klikk på overskriften for mer informasjon.

Ckafe - Klikk for stort bilde

På C-kafé lager elever mat som kan kjøpes av andre elever og ansatte.

På menyen tirsdag 11/12 kl. 11.30 til 12.45 står:
- hamburgere
- brennende kjærlighet
- rundstykker m/ost og skinke
- rundstykker m/rørt jordbærsyltetøy
- frukt i beger
- skolebrød
- sveler
- kakao m/krem

Vi selger også nystekte brød og hjemmelaget knekkebrød.

Du finner oss i C-bygget v/Aulaen.

Velkommen!

HO

Klikk på overskriften for å se filmen som ble til under en kick-off for en ukes tverrfaglig filmprosjekt i norsk og programfag på Vg1 HO. Prosjektet skal ende i en film av en yrkessituasjon, der elevene skal vise sin profesjonalitet i praktisk førstehjelp.

chill_out

Lær deg avspenning og ta deg en pause fra hverdagen med elementer fra yoga, Pilates, ledet av fysioterapeut.

Mandager kl. 12.00-13.45 i Blackboxen.

el_bilde

Som en av svært få skoler i landet kan vi fra høsten 2018 tilby Data og elektronikk hvor du også får studiekompetanse med fordypning i realfag.

Askim videregående skole og skoleeier Østfold fylkeskommune bruker digital post. Det betyr at brevene sendes til din digitale postkasse i Digipost og e-Boks eller til Altinn (der du finner selvangivelsen din).

Snart kan alle viktige brev fra det offentlige sendes til din digitale postkasse. Er du klar til å motta?

Denne høsten har vi utarbeidet nye nettsider til Askim vgs. Målet er at du, enten du er elev, lærer eller foresatt, skal få rask og enkel informasjon om nettopp det du lurer på.

Askim videregående skole har en egen side på Facebook. Skolen bruker Facebook aktivt som et supplement til andre informasjonskanaler.

Klikk her for skolens Facebookside, trykk liker så får også du vite om alt det spennende som skjer på skolen vår.