Velkommen til C-Café

Lyst på noe godt? Klikk på overskriften for mer informasjon.

På C-kafé lager elever mat som kan kjøpes av andre elever og ansatte.

På menyen tirsdag 12/3 kl. 11.30 til 12.45 står:
- pizzasnurrer
- hamburgere
- brennende kjærlighet
- rundstykker m/ost og skinke
- rundstykker m/rørt jordbærsyltetøy
- frukt i beger
- skolebrød
- sveler
- kakao m/krem

Vi selger også nystekte brød og hjemmelaget knekkebrød.

Du finner oss i C-bygget v/Aulaen.

Velkommen!

Alle elever på Askim videregående skole kan gjennomføre elevundersøkelsen torsdag 28/11, mandag 2/12 og onsdag 4/12.

I morgen, onsdag 20/11, får vi besøk av politiet i kantina kl. 10.50 (4.time). Tema er nettmobbing. Vg1-elever og kontaktlærere er særlig invitert, men alle er hjertelig velkomne.

Askim videregående skole er med på en rekke spennende og lærerike internasjonale prosjekter. Temaet i dette prosjektet, som finner sted her i Askim i uke 47, er demokratiforståelse. Vi får besøk av elever\lærere fra Estland, Spania og Tsjekkia. 4 elever og 2 lærere fra hvert land.

Lyst på noe godt? Klikk på overskriften for mer informasjon.

Fredag 1. november fikk alle elever på VG1 SF overvære astroshowet til Knut Jørgen Røed Ødegaard og Anne Mette Sannes. Et stappfullt auditorium fikk høre om romheiser, asteroider, planeter i vårt eget solsystem og muligheter ute i verdensrommet i fremtiden.

Prosjektets medlemmer er skolene Mendelova skole i Novy Jicin (Tsjekkia), BHAK-HBLW i Rohrbach (Østerrike) og Askim videregående skole. Hver skole har knyttet til seg en bedrift og vi har benyttet Dynatec AS. Prosjektets fulle navn er Industri 4.0 – Smart Companies and smart Schools. Det blir satt fokus på nyeste teknologi for design og produksjon.

Tema for årets Operasjon Dagsverk er #tilhvilkenpris? Informasjon om prosjektet finner du i lenken under. Askim videregående skole støtter denne aksjonen torsdag 31. oktober.

Onsdag 30. oktober arrangerer skolens musikklinje OD-konsert. Inntektene går til årets OD-prosjekt #tilhvilkenpris. Klikk på overskriften for mer informasjon.

Har du lyst på å delta i et spennende internasjonalt prosjekt med elevutveksling & prosjektarbeid om demokratiforståelse? Klikk på overskriften for mer informasjon.

I dag er skolens russ kledd i rosa og viser solidaritet med brystkreftrammede, Kreftforeningen og Rosa sløyfe-aksjonen. Flott og viktig engasjement for en kreftform som rammer 3400 kvinner hvert år. Vi er stolte av russen på vår skole! 💖