Velkommen til C-Café

Lyst på noe godt? Klikk på overskriften for mer informasjon.

På C-kafé lager elever mat som kan kjøpes av andre elever og ansatte.

På menyen tirsdag 12/3 kl. 11.30 til 12.45 står:
- pizzasnurrer
- hamburgere
- brennende kjærlighet
- rundstykker m/ost og skinke
- rundstykker m/rørt jordbærsyltetøy
- frukt i beger
- skolebrød
- sveler
- kakao m/krem

Vi selger også nystekte brød og hjemmelaget knekkebrød.

Du finner oss i C-bygget v/Aulaen.

Velkommen!

Mandag 27. januar kl. 12.00-12.45 i Blackboxen starter vi opp med stressmestringsgruppe i regi av fysioterapeut.

I dag har Vg2 studiespesialisering, idrett og musikk, samt Vg3 påbygg vært på utdanningsmesse i Halden. På messen fikk de snakke med representanter fra universitet, høgskoler, fagskoler, opplæringskontor, videregående skoler, bedrifter og andre organisasjoner. En nyttig dag med viktig læring om videre karrièremuligheter.

Lyst på noe godt? Klikk på overskriften for mer informasjon.

Den 4. samlingen i prosjektet ble en «short-term learning session» i tidsrommet 13. til 17 oktober. Samlingen ble holdt i Spania, nærmere bestemt Alcoi og skolen var  Col.legi Sant Roc.

Alle elever på Askim videregående skole kan gjennomføre elevundersøkelsen torsdag 28/11, mandag 2/12 og onsdag 4/12.

I morgen, onsdag 20/11, får vi besøk av politiet i kantina kl. 10.50 (4.time). Tema er nettmobbing. Vg1-elever og kontaktlærere er særlig invitert, men alle er hjertelig velkomne.

Askim videregående skole er med på en rekke spennende og lærerike internasjonale prosjekter. Temaet i dette prosjektet, som finner sted her i Askim i uke 47, er demokratiforståelse. Vi får besøk av elever\lærere fra Estland, Spania og Tsjekkia. 4 elever og 2 lærere fra hvert land.

Lyst på noe godt? Klikk på overskriften for mer informasjon.

Fredag 1. november fikk alle elever på VG1 SF overvære astroshowet til Knut Jørgen Røed Ødegaard og Anne Mette Sannes. Et stappfullt auditorium fikk høre om romheiser, asteroider, planeter i vårt eget solsystem og muligheter ute i verdensrommet i fremtiden.

Prosjektets medlemmer er skolene Mendelova skole i Novy Jicin (Tsjekkia), BHAK-HBLW i Rohrbach (Østerrike) og Askim videregående skole. Hver skole har knyttet til seg en bedrift og vi har benyttet Dynatec AS. Prosjektets fulle navn er Industri 4.0 – Smart Companies and smart Schools. Det blir satt fokus på nyeste teknologi for design og produksjon.