Velkommen til C-Café

Lyst på noe godt? Klikk på overskriften for mer informasjon.

Ckafe - Klikk for stort bilde

På C-kafé lager elever mat som kan kjøpes av andre elever og ansatte.

På menyen tirsdag 12/3 kl. 11.30 til 12.45 står:
- pizzasnurrer
- hamburgere
- brennende kjærlighet
- rundstykker m/ost og skinke
- rundstykker m/rørt jordbærsyltetøy
- frukt i beger
- skolebrød
- sveler
- kakao m/krem

Vi selger også nystekte brød og hjemmelaget knekkebrød.

Du finner oss i C-bygget v/Aulaen.

Velkommen!

marcus

Torsdag 7. mars ble det gjennomført Østfoldmesterskap i elektrikerfaget. Vår Marcus Pettersen tok en feiende flott 1. plass i kunnskapskonkurransen. Vi gratulerer!

el_lite

Torsdag 7. mars ble det gjennomført Østfoldmesterskap i elektrikerfaget. Konkurransen ble gjennomført på Glemmen videregående skole. Askim vgs kom hjem med meget gode resultater!

børresen_lite

Sammen med Mysen vgs hadde vi en konkurranse under yrkesmessa i Askimhallen i januar. Vinner av en Ipad ble Martin Børresen.

jazz

Agder folkehøyskole sin jazzlinje skal spille på Kick-offen i kantina mandag 18. mars k.l 11.50.

Deretter holder de sin egen konsert for MDD elever + andre interesserte i BB etter Kick-offen ca. 12.20.

UNGDATA_LITE

Formålet med ungdataundersøkelsen er å gi ungdommer som går på videregående skole i Østfold mulighet til å fortelle lokale politikere og myndigheter om hvordan det er å vokse opp i sitt lokalmiljø.

yrkesfag_lite

Torsdag 24. januar fra kl. 11.00 til 20.00 i Askimhallen.
Klikk på overskriften for mer informasjon!

foreldremote_liten

Mandag 14. januar og tirsdag 15. januar er det møter for foresatte på Vg1. Klikk på overskriften for mer informasjon.

eksamensplan_liten

Klikk på overskriften for å finne høstens eksamensplan for privatister.

OD_til_skolens_hjemmeside

Tema for årets Operasjon Dagsverk er "Frihet til å leve".

Informasjon om prosjektet finner du her: https://frihettilaleve.od.no/historien.
Minstepris for et dagsverk er 400 kroner. Har du en jobb du ønsker å få gjort denne dagen, vennligst ta kontakt med Lene Margrete på telefon 90 01 47 86.

foreldremote_liten

Vi minner om foreldremøte for foresatte til våre Vg1-elever, onsdag 17/10 kl. 18.00.

Invitasjon med møtested skal ha blitt sendt til foresatte fra fagleder eller kontaktlærer.

Vi er en stor skole med mange bygninger. Ta kontakt med oss om du er usikker på hvor du skal møte.