Velkommen til C-Café

Lyst på noe godt? Klikk på overskriften for mer informasjon.

Ckafe - Klikk for stort bilde

På C-kafé lager elever mat som kan kjøpes av andre elever og ansatte.

På menyen tirsdag 12/3 kl. 11.30 til 12.45 står:
- pizzasnurrer
- hamburgere
- brennende kjærlighet
- rundstykker m/ost og skinke
- rundstykker m/rørt jordbærsyltetøy
- frukt i beger
- skolebrød
- sveler
- kakao m/krem

Vi selger også nystekte brød og hjemmelaget knekkebrød.

Du finner oss i C-bygget v/Aulaen.

Velkommen!

aud_lite

Vil du bidra med et kulturelt innslag på vg3-avslutningen den 19. juni eller Vg1/Vg2-avslutningen 21. juni?

russeluer_liten

Forebyggende avsnitt i politiet har sendt en oppfordring til russen i indre Østfold. Skolen stiller seg bak denne oppfordringen og ønsker russen en flott avslutning på russetiden og en fin 17. mai.

Marks_lite

Våre elever som går Vg2 Helsearbeiderfag har vært på vellykket utvekslingstur til Marks Gymnasieskola i Kinna i Sverige.

Ckafe

Lyst på noe godt? Klikk på overskriften for mer informasjon.

anna_lite

Torsdag 28. februar hadde Bio2-gruppa fagdag på NMBU.

marcus

Torsdag 7. mars ble det gjennomført Østfoldmesterskap i elektrikerfaget. Vår Marcus Pettersen tok en feiende flott 1. plass i kunnskapskonkurransen. Vi gratulerer!

el_lite

Torsdag 7. mars ble det gjennomført Østfoldmesterskap i elektrikerfaget. Konkurransen ble gjennomført på Glemmen videregående skole. Askim vgs kom hjem med meget gode resultater!

børresen_lite

Sammen med Mysen vgs hadde vi en konkurranse under yrkesmessa i Askimhallen i januar. Vinner av en Ipad ble Martin Børresen.

jazz

Agder folkehøyskole sin jazzlinje skal spille på Kick-offen i kantina mandag 18. mars k.l 11.50.

Deretter holder de sin egen konsert for MDD elever + andre interesserte i BB etter Kick-offen ca. 12.20.

UNGDATA_LITE

Formålet med ungdataundersøkelsen er å gi ungdommer som går på videregående skole i Østfold mulighet til å fortelle lokale politikere og myndigheter om hvordan det er å vokse opp i sitt lokalmiljø.