Velkommen til C-Café

Lyst på noe godt? Klikk på overskriften for mer informasjon.

Ckafe - Klikk for stort bilde

På C-kafé lager elever mat som kan kjøpes av andre elever og ansatte.

På menyen tirsdag 20/11 kl. 11.30 til 12.45 står:
- skolebrød og grovbrød

Den reduserte menyen skyldes redusert bemanning. Vi kommer sterkere tilbake med mer på menyen i neste uke.

Du finner oss i C-bygget v/Aulaen.

Velkommen!

skolekor_lite

Tradisjon tro så skal skolen også i år ha et felles skolekor for elever og ansatte.

Blir du med?

Klikk på overskriften for mer informasjon.

krystall_liten

Når: Fredag 9/11-2018 kl. 18.15

Hvor: Byrommet i Askim

eksamensplan_liten

Klikk på overskriften for å finne høstens eksamensplan for privatister.

OD_til_skolens_hjemmeside

Tema for årets Operasjon Dagsverk er "Frihet til å leve".

Informasjon om prosjektet finner du her: https://frihettilaleve.od.no/historien.
Minstepris for et dagsverk er 400 kroner. Har du en jobb du ønsker å få gjort denne dagen, vennligst ta kontakt med Lene Margrete på telefon 90 01 47 86.

foreldremote_liten

Vi minner om foreldremøte for foresatte til våre Vg1-elever, onsdag 17/10 kl. 18.00.

Invitasjon med møtested skal ha blitt sendt til foresatte fra fagleder eller kontaktlærer.

Vi er en stor skole med mange bygninger. Ta kontakt med oss om du er usikker på hvor du skal møte.

Helene_liten

I uke 37 deltok tre elever fra Askim vgs på European Youth Parliament (EYP) i Drammen. Rundt 100 elever fra 33 videregående skoler deltok på arrangementet.

foreldremote_liten

Vi har gleden av å invitere til foreldremøte mandag 24. september kl 18.00 i kantina i bygg G på Askim videregående skole.

small

I uke 37 deltok tre elever fra Askim videregående skole på European Youth Parliament i Drammen.

Russepresidenter_lite

Selma Finstad Lier og Sindri Ørn Rikhardsson ble i dag valgt til årets russepresidenter. De har forpliktet seg til å jobbe for en inkluderende russefeiring som skal skape engasjement i hele russekullet. Skolen ønsker duoen lykke til i det vi håper blir en verdig og minnerik avslutning av 13 års skolegang.

russepresident

Dette er til deg som ønsker vervet som årets russepresident: