Velkommen til C-Café

Lyst på noe godt? Klikk på overskriften for mer informasjon.

På C-kafé lager elever mat som kan kjøpes av andre elever og ansatte.

På menyen tirsdag 12/3 kl. 11.30 til 12.45 står:
- pizzasnurrer
- hamburgere
- brennende kjærlighet
- rundstykker m/ost og skinke
- rundstykker m/rørt jordbærsyltetøy
- frukt i beger
- skolebrød
- sveler
- kakao m/krem

Vi selger også nystekte brød og hjemmelaget knekkebrød.

Du finner oss i C-bygget v/Aulaen.

Velkommen!

Elever og studenter får utvidet mulighet til å søke om lån og stipend, i tillegg endres reglene for rapportering av fravær og avbrudd for hele vårsemesteret 2020.

Vedlagt finner du viktig informasjon som alle skolens elever har fått på e-post.

Vedlagt finner du brev til privatister som vil bli sendt ut i uke 13.

Grunnet korona-viruset kan eksamener bli avlyst / utsatt på kort varsel. SMS vil bli sendt.

Her finner du kontaktinformasjon til skolens elevtjeneste, til kvelds- og døgnåpne hjelpetelefoner, til familiesentralen i Indre Østfold kommune og til ungdommens helsestasjon

Vi er inne i en situasjon nå som krever en nasjonal dugnad for å redusere smitteutbredelsen av korona. Derfor tar Viken fylkeskommune nye grep og fra og med i morgen fredag 13. mars flyttes all opplæring på de videregående skolene over på digitale arenaer. Elevene skal dermed ikke møte fysisk på skolen frem til påske, sier fungerende fylkesrådsleder Halvard Ingebrigtsen.

Kunnskapsdepartementet har i dag besluttet at unntaket fra dokumentasjonskravet for fravær skal gjelde ut skoleåret 2019/2020. Ut skoleåret vil elever som har fravær av helsegrunner, slippe å gå til fastlegen for å få dokumentert fraværet. Se vedlagte egenmeldingsskjema.

Hvis du har en funksjonshemming, sykdom, skade eller allergi som gjør det nødvendig med spesiell tilrettelegging ved eksamen, kan du søke om dette.

Klar for større oppgaver? Lyst til å bli lytta til? Jobbe i den råeste nyhetskanalen? En programleder i magen? Vi trenger deg! Klikk på overskriften for mer informasjon.

Onsdag 5. februar kommer Norges Idrettshøgskole til vår skole for å presentere høgskolen og sine utdanningstilbud.

Kom til kantina for å melde deg på. Vi sitter der torsdag 30/1 kl. 10.50-12.00 og
 fredag 31/1 kl. 08.30-09.30.