elevundersøkelse

Elevundersøkelsen skal i år gjennomføres mandag 11.12, onsdag 13.12 eller mandag 18.12.

Julequiz5

Bli med på bibliotekets julequiz du også! Nye spørsmål hver dag frem til vår velfortjente juleferie.

kantine

Skolens kantine serverer deilig varmmat hver eneste skoledag.

Menyen i uke 50 er:
Mandag: Lapskaus m/brød
Tirsdag: Meksikansk gryte
Onsdag: Kjøttboller m/potetmos
Torsdag: Pizza
Fredag: Bakt potet

Askim videregående skole og skoleeier Østfold fylkeskommune bruker digital post. Det betyr at brevene sendes til din digitale postkasse i Digipost og e-Boks eller til Altinn (der du finner selvangivelsen din).

Snart kan alle viktige brev fra det offentlige sendes til din digitale postkasse. Er du klar til å motta?

Denne høsten har vi utarbeidet nye nettsider til Askim vgs. Målet er at du, enten du er elev, lærer eller foresatt, skal få rask og enkel informasjon om nettopp det du lurer på.

Askim videregående skole har en egen side på Facebook. Skolen bruker Facebook aktivt som et supplement til andre informasjonskanaler.

Klikk her for skolens Facebookside, trykk liker så får også du vite om alt det spennende som skjer på skolen vår.