Velkommen til C-Café

Lyst på noe godt? Klikk på overskriften for mer informasjon.

Ckafe - Klikk for stort bilde

På C-kafé lager elever mat som kan kjøpes av andre elever og ansatte.

På menyen tirsdag 15/1 kl. 11.30 til 12.45 står:
- pizzasnurrer
- hamburgere
- brennende kjærlighet
- rundstykker m/ost og skinke
- rundstykker m/rørt jordbærsyltetøy
- frukt i beger
- skolebrød
- sveler
- kakao m/krem

Vi selger også nystekte brød og hjemmelaget knekkebrød.

Du finner oss i C-bygget v/Aulaen.

Velkommen!

yrkesfag_lite

Torsdag 24. januar fra kl. 11.00 til 20.00 i Askimhallen.
Klikk på overskriften for mer informasjon!

foreldremote_liten

Mandag 14. januar og tirsdag 15. januar er det møter for foresatte på Vg1. Klikk på overskriften for mer informasjon.

sensur_hosteksamen

I skriftlige sentralgitte fag forfaller sensuren 3. januar og den foreligger skolene 4. januar.

Resultatet er tilgjengelig på privatistweb.no for kandidater som har meldt seg opp via web.

Kandidater som ikke har meldt seg opp på web, kan ta kontakt med skolen.

Husk at klagefristen løper fra den datoen sensuren foreligger og du kan gjøre deg kjent med resultatet.

Går du på skolen og meldte deg opp til eksamen på papirskjema kan du hente brevet ditt i resepsjonen i uke 2.

eksamensplan-muntlig-før-jul-2018

Klikk på overskriften for å finne eksamensplan for muntlig nov/des 2018 for Askim og Mysen vgs.

eksamensplan_liten

Klikk på overskriften for å finne høstens eksamensplan for privatister.

OD_til_skolens_hjemmeside

Tema for årets Operasjon Dagsverk er "Frihet til å leve".

Informasjon om prosjektet finner du her: https://frihettilaleve.od.no/historien.
Minstepris for et dagsverk er 400 kroner. Har du en jobb du ønsker å få gjort denne dagen, vennligst ta kontakt med Lene Margrete på telefon 90 01 47 86.

foreldremote_liten

Vi minner om foreldremøte for foresatte til våre Vg1-elever, onsdag 17/10 kl. 18.00.

Invitasjon med møtested skal ha blitt sendt til foresatte fra fagleder eller kontaktlærer.

Vi er en stor skole med mange bygninger. Ta kontakt med oss om du er usikker på hvor du skal møte.

Helene_liten

I uke 37 deltok tre elever fra Askim vgs på European Youth Parliament (EYP) i Drammen. Rundt 100 elever fra 33 videregående skoler deltok på arrangementet.

foreldremote_liten

Vi har gleden av å invitere til foreldremøte mandag 24. september kl 18.00 i kantina i bygg G på Askim videregående skole.

small

I uke 37 deltok tre elever fra Askim videregående skole på European Youth Parliament i Drammen.