Velkommen til C-Café

Lyst på noe godt? Klikk på overskriften for mer informasjon.

På C-kafé lager elever mat som kan kjøpes av andre elever og ansatte.

På menyen tirsdag 12/3 kl. 11.30 til 12.45 står:
- pizzasnurrer
- hamburgere
- brennende kjærlighet
- rundstykker m/ost og skinke
- rundstykker m/rørt jordbærsyltetøy
- frukt i beger
- skolebrød
- sveler
- kakao m/krem

Vi selger også nystekte brød og hjemmelaget knekkebrød.

Du finner oss i C-bygget v/Aulaen.

Velkommen!

Alle elever kan se sine karaktervurderinger for dette skoleåret når Oppad åpner for innsyn 17. juni.

Til alle våre elever og foresatte. Det blir klassevise avslutninger for alle elever i år. Vi jobber for at alle elevene skal få en god avslutning på skoleåret. Dessverre kan ikke foresatte delta på avslutningen for avgangselevene av hensyn til smittevernreglene.

Kjære elever og foresatte!

Endelig kom meldingen om at vi får lov til å åpne skolen for dere alle igjen.

Vi har laget gode rutiner for at det skal være trygt for elever og ansatte å komme tilbake.

Vi åpner noe gradvis. Det vil si at ikke alle klasser starter opp mandag, og at ikke alle klasser vil være der alle dager. Dette for at vi skal klare å etterleve de strenge smitteverntiltakene som myndighetene har pålagt oss. Oversikten under viser når den enkelt klasse har sin første skoledag etter gjenåpningen og veien videre vil variere fra klasse til klasse.

Vi gleder oss til å igjen se hver enkelt av dere.

Hjertelig velkommen!

De som søker lån og stipend etter forskriftens del 3 kan få et tilleggslån på 26 000 kroner.

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune. I juni skal elevenes PC-er oppdateres til Viken-plattform. Innen 1. juni må alle elever ta kopi av tidligere skolearbeid.

Vedlagt finner du brev til privatister som ble sendt ut i uke 13.

Alle skriftlige eksamener gjennomføres i F-bygget (mangekanten) med inngang F 2.
Her vil kandidatene bli møtte med de smitteverntiltak vi har innført i forhold trygg gjennomføring av skriftlige eksamen.

Grunnet korona-viruset kan eksamener bli avlyst / utsatt på kort varsel. SMS vil bli sendt.

Mulighet for avmelding og refusjon.

Hvordan forebygge smitte? Hvem kan møte på skolen? Hvem kan ikke møte på skolen? God hygiene. Godt renhold. Redusert kontakt mellom personer.

Mandag 27. april åpner skolen igjen for noen av elevene på Vg2 og Vg3 yrkesfag. Vi forbereder oss nå godt og gjennomfører smittereduserende tiltak, slik at elever og ansatte skal føle seg trygge når de kommer tilbake til skolen. Vi åpner for opplæring i de tilfellene der det er strengt nødvendig med tanke på tilgang til verksteder og utstyr. Det vil si at elever fortsatt må påregne digital opplæring i noen programfagstimer. I de fleste tilfeller vil vi dele klassene i mindre grupper. Utplassering i bedrift koordineres av kontaktlærer og er bare aktuelt når elev, skole og bedrift er enige om at det er forsvarlig. All teoriundervisning vil fortsatt foregå digitalt.

Nå har vi hatt fire uker med hjemmeskole og hjemmekontor. Vi føler vel alle på et savn etter de vanlige hverdagene og lengter tilbake til skolen og det vanlige livet. Heldigvis er det positiv utvikling i antall smittede og syke mennesker. Det er veldig bra og gir håp om at vi etter hvert kan gå tilbake til det vanlige livet. Samtidig er det veldig viktig at vi fortsetter å følge tiltakene Folkehelseinstituttet.

Timeplanen går som vanlig, så det er viktig at du er tilgjengelig foran pc-en til første time!

Kontaktlæreren din og de andre faglærerne dine vil ta kontakt med deg for å informere om hvordan opplæringen skal gjennomføres.

Vær bevisst på å følge råd som gis fra nasjonale myndigheter for å redusere smittespredning både for deg selv og andre.

Trenger du noen å snakke med nå når skolen er stengt?  Kontaktinformasjon til skolens elevtjeneste, til kvelds- og døgnåpne hjelpetelefoner, til familiesentralen i Indre Østfold kommune og til ungdommens helsestasjon finner du her: https://askim.vgs.no/nyheter/trenger-du-noen-a-snakke-med-na-nar-skolen-er-stengt.115992.aspx

Muntlig, muntlig praktisk og praktisk eksamen våren 2020 avlyses. Det betyr at du nå kan ha full oppmerksomhet på å gjøre standpunktkarakteren i fagene dine så god som mulig. Dersom du vil lese pressemeldingen til regjeringen kan du bruke denne linken: https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/avlyser-muntlig-eksamen-i-videregaende-skole/id2698415/

Vedlagt finner du viktig informasjon som alle skolens elever har fått på e-post.