Velkommen til C-Café

Lyst på noe godt? Klikk på overskriften for mer informasjon.

På C-kafé lager elever mat som kan kjøpes av andre elever og ansatte.

På menyen tirsdag 12/3 kl. 11.30 til 12.45 står:
- pizzasnurrer
- hamburgere
- brennende kjærlighet
- rundstykker m/ost og skinke
- rundstykker m/rørt jordbærsyltetøy
- frukt i beger
- skolebrød
- sveler
- kakao m/krem

Vi selger også nystekte brød og hjemmelaget knekkebrød.

Du finner oss i C-bygget v/Aulaen.

Velkommen!

Hvis du har en funksjonshemming, sykdom, skade eller allergi som gjør det nødvendig med spesiell tilrettelegging ved eksamen, kan du søke om dette.

Klar for større oppgaver? Lyst til å bli lytta til? Jobbe i den råeste nyhetskanalen? En programleder i magen? Vi trenger deg! Klikk på overskriften for mer informasjon.

Onsdag 5. februar kommer Norges Idrettshøgskole til vår skole for å presentere høgskolen og sine utdanningstilbud.

Kom til kantina for å melde deg på. Vi sitter der torsdag 30/1 kl. 10.50-12.00 og
 fredag 31/1 kl. 08.30-09.30.

Det er de siste ukene mottatt trusler på sosiale medier til mange skoler rundt i landet, og vår skole er nå også en av dem. Truslene er vurdert av politiet til ikke å være reelle.

Universitetsturnéen kommer  til Askim videregående skole onsdag 29. januar. Da vil alle Vg3-elever få nyttig informasjon fra 9 universiteter og høyskoler. Oppstart i kantina kl. 12.30.

Mandag 27. januar kl. 12.00-12.45 i Blackboxen starter vi opp med stressmestringsgruppe i regi av fysioterapeut.

I dag har Vg2 studiespesialisering, idrett og musikk, samt Vg3 påbygg vært på utdanningsmesse i Halden. På messen fikk de snakke med representanter fra universitet, høgskoler, fagskoler, opplæringskontor, videregående skoler, bedrifter og andre organisasjoner. En nyttig dag med viktig læring om videre karrièremuligheter.

Lyst på noe godt? Klikk på overskriften for mer informasjon.

Den 4. samlingen i prosjektet ble en «short-term learning session» i tidsrommet 13. til 17 oktober. Samlingen ble holdt i Spania, nærmere bestemt Alcoi og skolen var  Col.legi Sant Roc.