Velkommen til C-Café

Lyst på noe godt? Klikk på overskriften for mer informasjon.

På C-kafé lager elever mat som kan kjøpes av andre elever og ansatte.

På menyen tirsdag 12/3 kl. 11.30 til 12.45 står:
- pizzasnurrer
- hamburgere
- brennende kjærlighet
- rundstykker m/ost og skinke
- rundstykker m/rørt jordbærsyltetøy
- frukt i beger
- skolebrød
- sveler
- kakao m/krem

Vi selger også nystekte brød og hjemmelaget knekkebrød.

Du finner oss i C-bygget v/Aulaen.

Velkommen!

Mandag 16. september er det møte for foresatte på Vg2. Klikk på overskriften for mer informasjon.

Lyst på noe godt? Klikk på overskriften for mer informasjon.

Spesielt spennende for 422 Vg1-elever som har sin aller første skoledag på videregående.

God planlegging og godt samarbeid kreves når over 1100 elever skal få sin skole-PC.

Bor du mer enn 6 kilometer unna skolen har du rett på gratis skoleskyss. Du må selv søke om dette.

Askim videregående skole er med på en rekke internasjonale prosjekter. Disse gir dere unike muligheter til å oppleve og lære europeiske land å kjenne. Det gir dere også muligheten til å knytte vennskap på tvers av landegrenser.

Vi gleder oss til skolestart mandag 19. august og håper du gjør det samme. Vedlagt finner du rektors velkomstbrev til elever og foresatte i Vg1.

Klikk på overskriften for viktig informasjon om PC-innlevering før sommerferien.

Klikk på overskriften for viktig informasjon om bokinnlevering før sommerferien.