italia

I uke 16 reiste 26 Vg1-elever fra studiespesialiserende på utveksling til 4 ulike europeiske land.

Her kan du lese reisebrevet fra Elida som var i Italia denne uka.

hjelmen

Østfolds beste elevråd, nemlig vårt, arrangerer foredrag med Vegard Hjelmen, onsdag 2.mai kl.10.50 i Idrettshallen i F-bygget.

eksamensplan1

Her finner du eksamensplan med datoer for våren 2018.

kollisjon_liten

Kl. 08.50-10.00: Fremmøte ved OBS Morenen. Kollisjonstest i regi av Biltilsynet og nødetatene (for alle Vg3-elever ved Askim vgs og Mysen vgs). For de som ikke har transport til Morenen vil det gå busser fra parkeringsplassen ved B-bygget (bussoppstillingsplass) kl. 08.25.

HO

Klikk på overskriften for å se filmen som ble til under en kick-off for en ukes tverrfaglig filmprosjekt i norsk og programfag på Vg1 HO. Prosjektet skal ende i en film av en yrkessituasjon, der elevene skal vise sin profesjonalitet i praktisk førstehjelp.

chill_out

Lær deg avspenning og ta deg en pause fra hverdagen med elementer fra yoga, Pilates, ledet av fysioterapeut.

Mandager kl. 12.00-13.45 i Blackboxen.

el_bilde

Som en av svært få skoler i landet kan vi fra høsten 2018 tilby Data og elektronikk hvor du også får studiekompetanse med fordypning i realfag.

Askim videregående skole og skoleeier Østfold fylkeskommune bruker digital post. Det betyr at brevene sendes til din digitale postkasse i Digipost og e-Boks eller til Altinn (der du finner selvangivelsen din).

Snart kan alle viktige brev fra det offentlige sendes til din digitale postkasse. Er du klar til å motta?