vitnemål

Standpunktkarakterer for alle elever er synlig når eleven logger seg inn i Oppad fra 17. juni.

Vg1 og Vg2 får sin dokumentasjon utdelt umiddelbart etter skoleavslutningen siste skoledag fredag 22. juni.

Vg3 får testvitnemål på sin skoleavslutning torsdag 21. juni. Det er viktig at eleven sjekker dem og gi beskjed om de mener noe ikke stemmer.

Det er viktig informasjon i konvolutten du får dokumentasjonen din i.

Les forklaringen til dokumentasjonen.

Forklaring for Vg1 og Vg2 YF finner du her:
DOKUMENTASJON for Vg1 og 2 yrkesfaglige utdanningsprogram – FORKLARING 2018  (Webvisning)

Forklaring for Vg1 og Vg2 SF finner du her:
DOKUMENTASJON for Vg1 og 2 Studieforberedende utdanningsprogram – FORKLARING 2018  (Webvisning)

Forklaring for Vg3 SF finner du her:
DOKUMENTASJON for Vg3 Studieforberedende utdanningsprogram – FORKLARING 2018  (Webvisning)

zzzzz

Vi ønsker Vg1 og Vg2-elever hjertelig velkommen til skoleavslutning fredag 22. juni kl. 10.00 i skolens idrettshall i F-bygget.

italia

I uke 16 reiste 26 Vg1-elever fra studiespesialiserende på utveksling til 4 ulike europeiske land.

Her kan du lese reisebrevet fra Elida som var i Italia denne uka.

hjelmen

Østfolds beste elevråd, nemlig vårt, arrangerer foredrag med Vegard Hjelmen, onsdag 2.mai kl.10.50 i Idrettshallen i F-bygget.

eksamensplan1

Her finner du eksamensplan med datoer for våren 2018.

kollisjon_liten

Kl. 08.50-10.00: Fremmøte ved OBS Morenen. Kollisjonstest i regi av Biltilsynet og nødetatene (for alle Vg3-elever ved Askim vgs og Mysen vgs). For de som ikke har transport til Morenen vil det gå busser fra parkeringsplassen ved B-bygget (bussoppstillingsplass) kl. 08.25.

HO

Klikk på overskriften for å se filmen som ble til under en kick-off for en ukes tverrfaglig filmprosjekt i norsk og programfag på Vg1 HO. Prosjektet skal ende i en film av en yrkessituasjon, der elevene skal vise sin profesjonalitet i praktisk førstehjelp.

chill_out

Lær deg avspenning og ta deg en pause fra hverdagen med elementer fra yoga, Pilates, ledet av fysioterapeut.

Mandager kl. 12.00-13.45 i Blackboxen.

el_bilde

Som en av svært få skoler i landet kan vi fra høsten 2018 tilby Data og elektronikk hvor du også får studiekompetanse med fordypning i realfag.