Skolehelsetjenesten

Trenger du hjelp fra helsesykepleier, lege, psykiatrisk sykepleier eller fysioterapeut? Du finner skolehelsetjenesten i underetasjen i H-bygget.

Skolehelsetjenesten består av helsesykepleier, lege og psykiatrisk sykepleier, og har som formål å fremme god helse blant elevene. Tilbudet består av individuelle elevkonsultasjoner eller helseopplysninger i klassen.

Hos skolehelsetjenesten kan du få hjelp med:

• trivsel på skolen, hjemme og/eller med venner
  • seksualitet og prevensjon
  • spørsmål om kropp og kosthold
  • bekymringer/psykiske vansker
  • rusproblematikk

Helsesykepleier orienterer om skolehelsetjenesten til alle Vg1-klasser ved skolestart om høsten.

Skolehelsetjenesten består av:

• Helsesykepleier Lise Mette Solbrække som er å treffe hver dag i H-bygget. Lise Mette kan også nås på mobil 90 19 42 10.
  • Helsesykepleier Anita kolberg som er å treffe mandag og onsdager i H-bygget. Anita kan også nås på mobil 41 53 12 87.
  • Fysioterapeut Vilde Sofie Svendsen som er å treffe mandager fra kl. 08.20-15.15 og fredager fra kl. 12.00-15.00 på F-211 i F-bygget. Vilde kan også nås på mobil 47 47 32 65.
  • Psykisk sykepleier Ingrid Lyngstad som er å treffe alle dager i H-bygget. Hun kan også nås på mobil 96 94 84 56.

Taushetsplikt

Hver enkelt i skolehelsetjenesten har taushetsplikt om opplysninger, hjemmeforhold, sykdom eller spørsmål av privat karakter. Slik informasjon kan ikke bringes videre før samtykkeerklæring fra elev foreligger.