Vi er best i Norge på trafikksikkerhet!

Premien er konsert med stjerneskuddet Cezinando i skolens gymsal!

cezinando2 - Klikk for stort bilde

#ErDuSikker? er en trafikksikkerhetskonkurranse mellom videregående skoler i hele landet. Skolene konkurrerer om å samle flest poeng innen trafikksikkerhet. Skolen med mest poeng etter tre uker vinner.

I løpet av disse tre ukene har elever og lærere skapt mye engasjement og fokus rundt det viktige temaet trafikksikkerhet. Vi har jobbet målrettet med at flest mulige elever har gjennomført de viktige oppdragene med svar på spørsmål, sett filmer, lest fakta og spilt spill på #ErDuSikker? Dette er viktig holdningsskapende arbeid, som vi håper og tror at elevene tar med seg videre, og som fører til at de tar viktige og riktige valg i trafikken senere i livet.

Premien for vår vinnerskole er en konsert med stjerneskuddet Cezinando. Konserten blir i skolens gymsal onsdag 6. desember kl. 14.00. Vi gjør oppmerksom på at konserten er forbeholdt skolens egne elever og ansatte.

Vet du ikke hvem Cezinando er? Han fikk strålende anmeldelse i Aftenposten for sitt siste album. Og det er godt gjort om du ikke har hørt låtene under flere ganger det siste året:

sure - Klikk for stort bilde