Spennende og interessant næringslivsdag

Vi har i dag gjennomført en spennende og interessant næringslivsdag for våre elever som har økonomifag og psykologi på studiespesialiserende. Fem dyktige kvinnelige ledere holdt engasjerende foredrag for et nært fullsatt auditorium med interesserte elever og lærere.

abc - Klikk for stort bilde

Vi startet opp dagen med organisasjonssjef og ordførerkandidat for Arbeiderpartiet Kathrine Hestø Hansen som snakket om organisering i offentlig sektor.

Deretter kom Nina Tjoshagen,eier og leder for Family Sports Club Mysen opp på podiet og fortalte om sin karrierevei. Hun ga mange gode tips til de som ønsker å starte for deg selv. Nina engasjerte oss med sin gründerånd og energiske driv.

Etter en kort pause holdt daglig leder for Rakkestad Næringsråd, Anja Aarsrud Guerrera, et inspirerende innlegg om hvordan kommunene legger til rette for næringsvirksomhet.

Hotelldirektør for Scandic Brennemoen ga oss mange gode råd om hvordan man utøver godt lederskap og legger til rette for en vellykket hotelldrift.

Vi avsluttet næringslivsdagen med den engasjerte og dyktige HR-direktøren for Adecco Norge, Elham Binai som fortalte om sin spennende karrierevei, samt ga elevene noen knallgode råd på veien til fremtidig skolegang og karriere.

Flere av foredragsholderne har tidligere vært elever på Askim videregående skole, noe vi er svært stolte av.

1 - Klikk for stort bilde

2 - Klikk for stort bilde