I perioden frem til påske skal vi nå jobbe på en annen måte og opplæringen flyttes fra klasserommet til digital arena. Timeplanen går som vanlig, så det er viktig at du er tilgjengelig foran pc-en til første time!

Kontaktlæreren din og de andre faglærerne dine vil ta kontakt med deg for å informere om hvordan opplæringen skal gjennomføres.

Vær bevisst på å følge råd som gis fra nasjonale myndigheter for å redusere smittespredning både for deg selv og andre.

Vi er inne i en situasjon nå som krever en nasjonal dugnad for å redusere smitteutbredelsen av korona. Derfor tar Viken fylkeskommune nye grep og fra og med i morgen fredag 13. mars flyttes all opplæring på de videregående skolene over på digitale arenaer. Elevene skal dermed ikke møte fysisk på skolen frem til påske, sier fungerende fylkesrådsleder Halvard Ingebrigtsen.

Ingen elever ved Askim vgs er bekreftet smittet av Coronavirus.

Viken fylkeskommunen innfører nå full stopp i utenlandsreiser for ansatte og elever, og strammer inn på arrangementer. Dette gjelder også vår skole.

Til foresatte:

Skolen innfører et nytt sms-varslingssystem, og for å få dette til trenger vi hjelp!

Vi søker etter fagleder på helse- og oppvekstfag og lærer på service og samferdsel. Klikk på overskriften for mer informasjon.

Har du behov for å ta opp fag, eller ta eksamen i et fag du ikke har fra før? Da kan du melde deg opp som privatist og ta eksamen hos oss.

Klikk på overskriften for mer informasjon.