Var du avgangselev i vår og fikk ikke bestått?

Nå tilbyr Askim videregående skole intensivkurs for elever som gikk ut av videregående våren 2020 og fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 i ett eller flere fag. Du får hjelp til å fullføre og bestå, og kan sikre deg studie- eller yrkeskompetanse. Oppmeldingsfristen er 15. september, og du avlegger eksamen i november–desember.

Når du har avlagt eksamen, dekker Viken fylkeskommune eksamensavgiften din.

Mange elever opplevde at vårsemesteret var krevende. Koronarestriksjonene og hjemmeundervisning gjorde nok sitt til at flere avgangselever ikke fikk studie- eller yrkeskompetanse. Vi ønsker derfor å tilby intensive kurs for vårens avgangselever som ønsker å fullføre sin videregående opplæring.

Dette får du:

• undervisning på skolen i de fagene du trenger, frem til datoen for privatisteksamen senhøsten 2020
  • låne bøker og andre læremidler av skolen
  • tilbakebetalt avgiften for privatisteksamen når du har tatt eksamen

Veien videre

Torsdag 3 september fikk elevene dette gjelder en SMS om at de får et brev i sin digitale postkasse. Fredag 4. september fikk de brev med invitasjon til et informasjonsmøte. Dette informasjonsmøtet skjer torsdag 10. september kl.14.30 i skolens auditorium eller digitalt via Teams. Her får elevene hjelp med oppmelding, de får oversikt over hvilke fag som tilbyr intensivundervisning og vi kartlegger hvilke tidspunkter som kan være aktuelle; dag, kveld, lørdag, digitalt osv.