Viktig melding!

Nordre Follo og omkringliggende kommuner innfører strenge smitteverntiltak.
Skolen er derfor stengt, og det blir digital undervisning fra mandag 25. januar til og med fredag 29. januar.

Stargate i LA ga bransjeråd til våre Vg-2 elever på musikklinja

Mandag 14. desember var våre musikkelevene i Vg2 så heldig å få svar på sine egne spørsmål om musikkbransjen, hvordan produsere låter, jobbe med artister, følge sin drøm og mye annet fra selveste Tor-Erik Hermansen fra superprodusentene Stargate.

Klikk for stort bilde

Dobbel Grammyvinner Tor Erik Hermansen fra "Stargate" med et utall topplasseringer på Billboard, høstet av sine erfaringer i samfunnsfagtime for Vg2 musikk på Askim vgs.

Stargate har base i LA , men røtter i Askim. Samfunnskunnskaplærer Per Trygve Røssum var tidligere læreren til Hermansen og kjennskapet kom musikkelevene til gode.

Musikkelevene hadde sendt inn mange spørsmål om ting de lurte på om å være produsent, jobbe profesjonelt med musikk, store stjerner m.m. Hermansen brukte en hel skoletime med gode svar over video fra LA og klassen fikk bransjekunnskap og en utrolig inspirerende time med Hermansen.

Stor takk til Røssum og Hermansen!