Viktig melding!

Nordre Follo og omkringliggende kommuner innfører strenge smitteverntiltak.
Skolen er derfor stengt, og det blir digital undervisning fra mandag 25. januar til og med fredag 29. januar.

Nye regler for kjøp av mat og bespisning i kantina

Vi har nå daglige smittetilfeller i vårt nærområde og vår skole er også berørt. Vi ber alle om å ta del i vår felles dugnad mot koronaviruset. Skolen iverksetter med umiddelbar virkning følgende grep for å hindre mulig smittespredning på skolen:

• Kun elever på yrkesfag kan handle i kantina fra kl. 10.45-11.10. Sitteplassene i kantina er stengt i dette tidsrommet og kjøpt mat spises i klasserommet.
  • Kun elever på studiespesialisering, idrettsfag og musikk kan handle i kantina fra kl. 11.30-12.00. I dette tidsrommet er sitteplassene i kantina åpen.
  • Vask hender før du handler og vask bordet før du spiser
  • Det er fortsatt servering av gratis havregrøt i kantina frem til kl. 08.20

Klikk for stort bilde

Vårt felles mål er å redusere smitten i samfunnet slik at vi kan fortsette med normal skole, og forhåpentligvis feire jul sammen med familie og venner.

• Unngå håndhilsning og klemming, og hold 1 meter avstand til andre utenfor klasserommet
  • Bruk munnbind dersom du reiser kollektivt
  • Hold deg i ditt eget klasserom i pausene
  • Hold deg til din faste plass i undervisningen, og vask pulten før timen begynner
  • Vask hendene ofte - når du kommer, før du drar hjem, og før og etter mat
  • Spør læreren din om du er usikker på smittevernreglene.
  • Host og nys i albuen
  • Ikke kom på skolen hvis du er syk, eller hvis noen du bor sammen med har fått påvist korona
  • Kantina og biblioteket er åpent, men smittevernreglene må følges
  • Begrens sosiale kontakter på fritiden