Søknadsfristen 1. mars nærmer seg. Trykk på overskriften for å se hva vi kan tilby!

Gladmelding fra kommuneoverlegen i indre Østfold kommune: Fra og med onsdag 3. februar skal skolen over på gult tiltaksnivå og da følger vi ordinær timeplan og alle elevene skal være på skolen hver dag. Vi lover fortsatt sterkt fokus på gode smitteverntiltak. Vi oppfordrer alle våre elever til å laste ned den nye smittestopp-appen fra FHI. Kantina er stengt i hele uke 5. Klikk på overskriften for mer viktig informasjon.

Vi har i dag fått påbud fra nasjonale myndigheter om at all opplæring i uke 4 (25.1 - 29.1) skal foregå digitalt. Dette for å stoppe spredning av det muterte viruset. Skolen skal i tillegg være forberedt på rødt tiltaksnivå fra og med uke 5 (kombinasjon av undervisning hjemme/skole).  Det er ikke undervisning før lunsj mandag 25/1. Fra 6. time mandag 25/1 og resten av uke 4 følges oppsatt timeplan. Kontaktlærer holder kontakt med sine klasser. Klikk på overskriften for hvordan du kan hente bøker/PC på skolen.

Søndag presenterte regjeringen nye regler og anbefalinger for hele landet, gjeldende i 14 dager til og med tirsdag 19. januar. Smittesituasjonen i landet er uoversiktlig og det er tegn på at en ny smittebølge er på vei. Derfor er det nå bestemt at alle videregående skoler skal over på rødt tiltaksnivå med umiddelbar virkning. Alle elever har derfor digital hjemmeskole mandag 4. januar. Veien videre blir kommunisert ut i løpet av mandagen. Skolens kantine holder stengt inntil videre.