Viktig melding!

Nordre Follo og omkringliggende kommuner innfører strenge smitteverntiltak.
Skolen er derfor stengt, og det blir digital undervisning fra mandag 25. januar til og med fredag 29. januar.

Askim vgs på rødt tiltaksnivå til og med 23. desember

Smittevernoverlegen har forlenget vedtaket om rødt tiltaksnivå for Askim videregående skole til og med 23/12. Rødt tiltaksnivå er en kombinasjon av digital hjemmeundervisning og fysisk skole. Kontaktlærer vil informere om veien videre. Kantina er stengt frem til jul. Dette skal vi klare sammen!

Klikk for stort bilde

Rødt tiltaksnivå har strengere smitteverntiltak enn gult tiltaksnivå. På rødt tiltaksnivå gjelder:

• Ingen syke skal møte på skolen
  • God hygiene og forsterket renhold
  • Kontaktreduserende tiltak:
  • Unngå fysisk kontakt mellom personer (håndhilsning og klemming)
  • Dele inn elever i mindre grupper
  • Minst en meters avstand mellom elever/ansatte i alle situasjoner
  • Unngå trengsel og store samlinger
  • Vurdere alternerende oppmøtetider for elever

Les mer om tiltaksnivå på videregående skole på udir.no: https://www.udir.no/kvalitet-og-kompetanse/sikkerhet-og-beredskap/informasjon-om-koronaviruset1/tiltaksniva-i-videregaende-skole-ma-vare-i-trad-med-smittesituasjonen/