Aktuelt

Ønsker du å bytte programfag?

Dersom du har gode grunner, kan du her søke om bytte av programfag for skoleåret 2020/2021. Ikke alle ønsker kan bli oppfylt. Dette skjemaet er for årets vg2 og vg3 elever.    

Trenger du noen å snakke med før skolestart?

Selv om fortsatt er noen dager til skolestart så har du kanskje behov for å snakke med noen nå?  

Koronasituasjonen i Indre Østfold

Askim videregående følger opp med tiltak for å bidra til å stoppe den pågående alvorlige spredningen av koronaviruset i Indre Østfold. I første omgang omgjøres alle fysiske utviklingsdager for lærerne i uke 33 om til digitale opplegg. Samtidig forbereder vi oss på å måtte gjøre innstrammende smitteverntilpasninger av skolestart den påfølgende uken, sier rektor Vigdis Gjerberg.  

Trenger du noen å snakke med eller bare chatte med i sommer?

Her finner du lenker til en rekke chattetjenester for barn og unge i tillegg til kvelds- og døgnåpne hjelpetelefoner.  

Gratis helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud for deg mellom 13-23 år. Her kan du få konsultasjon med helsesykepleier, lege eller jordmor. Se mer informasjon på vedlagte bilde.  

Skolens åpningstider og treffpunkter i sommer

Her finner du hvordan du kommer i kontakt med oss gjennom sommeren.  

Nå åpnes de videregående skolene opp igjen

Kjære elever og foresatte! Endelig kom meldingen om at vi får lov til å åpne skolen for dere alle igjen. Vi har laget gode rutiner for at det skal være trygt for elever og ansatte å komme tilbake. Vi åpner noe gradvis. Det vil si at ikke alle klasser starter opp mandag, og at ikke alle klasser vil være der alle dager. Dette for at vi skal klare å etterleve de strenge smitteverntiltakene som myndighetene har pålagt oss. Oversikten under viser når den enkelt klasse har sin første skoledag etter gjenåpningen og veien videre vil variere fra klasse til klasse. Vi gleder oss til å igjen se hver enkelt av dere. Hjertelig velkommen!  

Skoleavslutninger våren 2020

Til alle våre elever og foresatte. Det blir klassevise avslutninger for alle elever i år. Vi jobber for at alle elevene skal få en god avslutning på skoleåret. Dessverre kan ikke foresatte delta på avslutningen for avgangselevene av hensyn til smittevernreglene.  

Informasjon om tilleggslån korona

De som søker lån og stipend etter forskriftens del 3 kan få et tilleggslån på 26 000 kroner.  

Til toppen