Aktuelt

Her er skolens nye elevråd

Vi har i en årrekke hatt engasjerte og aktive elevråd som jobber hardt for et godt skolemiljø og en god skolehverdag. Vi er helt sikre på at årets elevråd viderefører dette viktige arbeidet. (fra venstre): Emil Vesleng Hansen, Natalie Larsen, Abdirizaq Isse Malele (leder), Marte Otilie Tangen, Andrew Tan Dagtan Le, Tor-Martin Leite, Simen Andre Sammerud Landmark, Sofia Aissaoui (nestleder). Ikke på bilde Helene Liwei Sellereite.  

Verdensdagen for psykisk helse

Vi har markert verdensdagen for psykisk helse i flere år, og det skal vi gjøre i år også. Riktignok på en litt annen måte, men forhåpentligvis med like stort engasjement og til ettertanke, ja kanskje også til hjelp for noen.   

Vaffeltorsdag

Torsdag 24/9 vil vaffellukta henge tungt over Askim videregående skole. Fra kl. 10.00 og utover dagen vil vi på flere steder servere nystekte vafler til elever og ansatte. Ta hensyn til dette når matpakka smøres.  

Møte for foresatte VG1 – tirsdag 15.9 og onsdag 16.9

Temaer for foreldremøtene på Vg1 er blant annet informasjon om smitteverntiltak, fraværsreglement, timeplan, fag og klasseregler. Vi regner med at møtene varer 1 time og 15 minutter. Se vedlagte klasseoversikt.    

Var du avgangselev i vår og fikk ikke bestått?

Nå tilbyr Askim videregående skole intensivkurs for elever som gikk ut av videregående våren 2020 og fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 i ett eller flere fag. Du får hjelp til å fullføre og bestå, og kan sikre deg studie- eller yrkeskompetanse. Oppmeldingsfristen er 15. september, og du avlegger eksamen i november–desember.    

Retningslinjer ved fravær i Viken fylkeskommune

Felles retningslinjer ved fravær for elever i Viken fylkeskommune.  https://viken.no/tjenester/skole-og-opplaring/opplaring-i-skole/reglement-og-retningslinjer/retningslinjer-ved-fravar-i-viken-fylkeskommune/  

Fjerner krav om legeerklæring fram til 1. november

Elever som er hjemme på grunn av helseplager trenger ikke å levere legeerklæring. Egenmeldingsskjema finner du her.  

Ulovlig mopedkjøring i Hovskogen

Vi har fått tips om ulovlig mopedkjøring i Hovskogen. Veien i Hovskogen er gang- og sykkelsti og ikke beregnet for motoriserte kjøretøy. Vennligst respekter dette forbudet!    

Retningslinjer smittevern ved Askim vgs

Elevene er forpliktet til å overholde de generelle retningslinjene som er gitt i vedlagte smitteveileder for videregående skole.    

Bilder fra skolestartdagene

Vi håper alle elevene har blitt tatt godt imot og har det bra. Er det noe som ikke er bra så ta kontakt med en av skolens 180 ansatte og spør om hjelp. Vi er her for deg!  

Til toppen