Aktuelt

Vi er tilbake på gult tiltaksnivå fra og med mandag 30/11

Kommuneoverlegen har gitt klarsignal til at vi kan gå over til gult tiltaksnivå fra og med mandag 30. november. Undervisningen går som normalt med de tiltakene vi kjenner fra før. Det er viktig at: ingen møter på skolen dersom de føler seg syke - har symptomer vi vasker hendene ofte vi holder 1 meters avstand til hverandre i fellesområdene      

Spennende besøk fra Forsvaret

Onsdag 18. november ble skolens Vg2-elever gitt informasjon om innrullering, innkalling og gjennomføring av førstegangstjenesten. Det ble også gitt informasjon om utdanning og mulighet til yrkesfaglig læretid i Forsvaret. Etter møtet kunne elevene møte Bjørn Jacobsen fra Forsvaret, på god avstand, og stille spørsmål. Både studiespesialiserende og yrkesfaglige elever hadde mye de lurte på. De vg2-klasser som ikke fikk deltatt denne gangen, får informasjon via skolens rådgiver, enten på Teams eller i klasserommet.  

Husk å søke stipend før 15. november

Husk at du som elev må søke før 15. november hvis du vil ha stipend fra Lånekassen for høstsemesteret 2020.   

Skal du gjennomføre privatisteksamen høsten 2020?

Det blir eksamensgjennomføring, tross strenge koronatiltak. Eksamensgjennomføringen er ikke berørt av at en klasse ved skolen nå er i karantene.  Det er veldig viktig at vi og du forholder oss til gjeldende smittevernregler. Eksamensinformasjon blir stadig oppdatert. Eksamensdatoer er nå sendt alle kandidatene og oppdatert her på hjemmesiden. Se vedlegg under.    

Elevundersøkelsen høsten 2020

Elevundersøkelsen skal gjennomføres i alle klasser mandag 09/11, onsdag 11/1 eller torsdag 12/11. Før undersøkelsen gjennomføres, er det viktig at elever og foresatte leser de vedlagte dokumentene.  

Obligatorisk oppgave til deg som ikke skal jobbe på OD-dagen

Vedlagt finner du oppgaver som skal gjøres og leveres før kl. 15.15 torsdag 29. oktober.  

Samarbeid med hjemmet - Samtykke fra elever over 18 år

For å kunne fortsette praksisen med skole-/hjem-/elev-samarbeid også etter at eleven er myndig, kreves det et samtykke fra elev og foresatt. Skjemaet må sendes inn til skolen i god tid før eleven fyller 18 år.   

Fristen for høststipend snart ute!

Til alle elever som ikke har søkt om stipend fra Lånekasse. Fristen for å søke lån og stipend er 15. november for høstsemesteret.  

Nå er det påbudt med bruk av munnbind på kollektivreiser

Fra og med i dag og ut oktober er det påbudt med bruk av munnbind på kollektivreiser. Dette gjelder også skolebusser. Påbudet gjelder der det ikke er mulig å holde en meters avstand til medreisende.  

Operasjon Dagsverk torsdag 29. oktober 2020

Tema for årets Operasjon Dagsverk er "Push Grensene" - og skal støtte sørsudanesisk ungdom på flukt. Informasjon om prosjektet finner du på od.no. Askim videregående skole støtter denne aksjonen torsdag 29. oktober.    

Til toppen