Aktuelt

Oppmelding til privatisteksamen

Der blir eksamensgjennomføring, tross strenge koronatiltak. Det er veldig viktig at vi og du forholder oss til gjeldende smittevernregler. Eksamensinformasjon blir stadig oppdatert her. Oppmeldingsperioden er fra 15 januar til 1. februar.  

Leksehjelp på biblioteket

Torsdag 21. januar fra 14.30-17.00 starter endelig tilbud om leksehjelp for elevene ved skolen! I tillegg til at elevene jobber med fag/lekser/oppgaver, ønsker vi fokusere på det sosiale og det blir servert enkel mat.    

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Oversikt over vårens faguker

Vedlagt finner du oversikt over vårens faguker.  

Rektors julehilsen til skolens elever

En krevende høst med sterkt fokus på Covid-19 og smittevern er avsluttet med digitale avslutninger, både for elever og ansatte. Med rektors julehilsen til skolens elever i filmen under ønsker vi alle våre elever, foresatte og ansatte en riktig god jul. Ta godt vare på hverandre i dagene som kommer så sees vi igjen mandag 4. januar 2021.    

Askim vgs på rødt tiltaksnivå til og med 23. desember

Smittevernoverlegen har forlenget vedtaket om rødt tiltaksnivå for Askim videregående skole til og med 23/12. Rødt tiltaksnivå er en kombinasjon av digital hjemmeundervisning og fysisk skole. Kontaktlærer vil informere om veien videre. Kantina er stengt frem til jul. Dette skal vi klare sammen!  

"Tre nøtter fra Musikklinja" - Årets julekonsert

Positive og smittevernsbevisste ungdommer arrangerer julekonserten "Tre nøtter fra musikklinja".  Torsdag 17.desember: 17.00 vg1 18.00 vg2 19.00 vg3 Dette fyrverkeriet av en julekonsert i tre akter streames og du kan følge med fra mobilen din, tv-en din og hvor enn du måtte være! Les mer om konserten på Facebook:  https://www.facebook.com/events/388882822214968/  

Stargate i LA ga bransjeråd til våre Vg-2 elever på musikklinja

Mandag 14. desember var våre musikkelevene i Vg2 så heldig å få svar på sine egne spørsmål om musikkbransjen, hvordan produsere låter, jobbe med artister, følge sin drøm og mye annet fra selveste Tor-Erik Hermansen fra superprodusentene Stargate.  

Nye regler for kjøp av mat og bespisning i kantina

Vi har nå daglige smittetilfeller i vårt nærområde og vår skole er også berørt. Vi ber alle om å ta del i vår felles dugnad mot koronaviruset. Skolen iverksetter med umiddelbar virkning følgende grep for å hindre mulig smittespredning på skolen: Kun elever på yrkesfag kan handle i kantina fra kl. 10.45-11.10. Sitteplassene i kantina er stengt i dette tidsrommet og kjøpt mat spises i klasserommet. Kun elever på studiespesialisering, idrettsfag og musikk kan handle i kantina fra kl. 11.30-12.00. I dette tidsrommet er sitteplassene i kantina åpen. Vask hender før du handler og vask bordet før du spiser Det er fortsatt servering av gratis havregrøt i kantina frem til kl. 08.20  

Krav om legeerklæring fjernes ut skoleåret 2020/2021

Den midlertidige forskriften om fravær er videreført ut skoleåret 2020/2021. Praksis som ble etablert første gang da forskriften ble vedtatt, opprettholdes.  

Til toppen