Viktig melding!

Nordre Follo og omkringliggende kommuner innfører strenge smitteverntiltak.
Skolen er derfor stengt, og det blir digital undervisning fra mandag 25. januar til og med fredag 29. januar.

Aktuelt

ER DU 10. KLASSING OG SKAL SØKE VIDEREGÅENDE ELLER ER DU FORESATT TIL EN?

Årets 10. klasser i Indre Østfold kommune, samt Marker, Skiptvet og Rakkestad kan få informasjon om Askim vgs sine skoletilbud via digitale møter med skolens fagledere. Rådgiveren på din ungdomsskole har informasjon om hvordan.    

Søke skoleplass til høsten?

Alle elever i Viken kan søke på alle de fylkeskommunale videregående skolene i Viken. 

Informasjonsmøte om fagvalg studieforberedende neste skoleår ( 2021-2022 )

Lurer du på hvilke fag elevene kan velge neste skoleår? Kjemi, hvilken matematikk, rettslære eller noe helt annet.  Mulighetene er mange. Det er også spørsmålene.  

Reodor Felgens sykkelverksted

Askim videregående skole startet dette skoleåret opp et nytt tilbud, sykkelverksted på Alternativ Arena for å gi elevene en mer variasjon i opplæringen.  Sykkelverkstedet holder til i monteringsverkstedet i bygg B i underetasjen. Våre åpningstider er tirsdag og onsdag kl.09.00 til 13.30. Henvendelser utenom åpningstid, ta kontakt med Espen Dyremyhr Kirkevold på epost espenk@viken.no eller på tlf. 911 98 188, eller med Marthe Kristine Indrehus på epost marthei@viken.no eller på tlf. 900 45 329.  

Oppmelding til privatisteksamen

Der blir eksamensgjennomføring, tross strenge koronatiltak. Det er veldig viktig at vi og du forholder oss til gjeldende smittevernregler. Eksamensinformasjon blir stadig oppdatert her. Oppmeldingsperioden er fra 15 januar til 1. februar.  

Leksehjelp på biblioteket

Torsdag 21. januar fra 14.30-17.00 starter endelig tilbud om leksehjelp for elevene ved skolen! I tillegg til at elevene jobber med fag/lekser/oppgaver, ønsker vi fokusere på det sosiale og det blir servert enkel mat.    

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Oversikt over vårens faguker

Vedlagt finner du oversikt over vårens faguker.  

Rektors julehilsen til skolens elever

En krevende høst med sterkt fokus på Covid-19 og smittevern er avsluttet med digitale avslutninger, både for elever og ansatte. Med rektors julehilsen til skolens elever i filmen under ønsker vi alle våre elever, foresatte og ansatte en riktig god jul. Ta godt vare på hverandre i dagene som kommer så sees vi igjen mandag 4. januar 2021.    

Askim vgs på rødt tiltaksnivå til og med 23. desember

Smittevernoverlegen har forlenget vedtaket om rødt tiltaksnivå for Askim videregående skole til og med 23/12. Rødt tiltaksnivå er en kombinasjon av digital hjemmeundervisning og fysisk skole. Kontaktlærer vil informere om veien videre. Kantina er stengt frem til jul. Dette skal vi klare sammen!  

Til toppen