Lytt til teksten
Utskriftsvennlig versjon Tips en venn

Utvekslingselever på besøk fra Tyskland

Klikk på overskriften for å lese hva elevene selv har skrevet om besøket av 11 tyske utvekslingselever i mars!

I uke 10 (6.-13.mars) hadde Askim vgs utvekslingsbesøk av 11 tyske elever fra Kiel i Tyskland. Elevene forteller om noe av det de opplevde:

«Nå har vi nettopp hatt besøk av våre tyske utvekslingsstudenter. Det var en veldig vellykket uke med masse forskjellige varierte aktiviteter, latter og mye morsomheter. Vi har blant annet vært i Oslo og i skibakken på Kongsberg.

Den første mandagen møtte vi utvekslingsstudentene våre, et halvt år etter vi var på besøk hos dem. Det var kjempekoselig å se dem igjen! Vi var alle samlet i Skiptvet, hvor vi spiste pizza og spilte spill.
Tirsdag ble de med oss på skolen der de ble med inn i tyskundervisningen og pratet med de norske elevene. På kvelden dro vi til Sarpsborg hvor vi spilte billiard, lasertag og bowling.

I Oslo var vi på Nasjonalgalleriet og fikk sammenlignet norsk og tysk kunst, noe som var meget interessant. Vi gikk rundt i Oslo som turister, shoppet og spiste god mat.

Da vi var på Kongsberg, sto vi på ski og akte. Mange av de tyske utvekslingsstudentene imponerte stort med sine ski- og brettferdigheter, mens andre hadde aldri stått på ski før.

Hele uken var vi kjempesosiale, fant på ting hele tiden, og vi hadde det aldri kjedelig.
Alt i alt vil vi konkludere med at dette var en veldig vellykket utveksling!»

Publisert: 23.03.2017      Sist endret: 23.03.2017