Lytt til teksten
Utskriftsvennlig versjon Tips en venn

På vei til NM i Skolekonkurranser!

Askim vgs. tok de to øverste plassene i Østfoldmesterskapet i Logistikkfaget. Klikk på overskriften for å lese mer!

Askim vgs. tok de to øverste plassene på seierspallen i Østfoldmesterskapet i Logistikkfaget. Konkurransen avgjorde hvem som var best til å klargjøre gods for forsendelse med fraktdokumenter og lagerføring, håndtering av lagerhåndteringsutstyr og førstehjelp.

Emil og Fredrik var de aller beste og får tur til NM i Skolemesterskap som avvikles i Trondheim i April. Guttene går Vg2 Transport og logistikk og har sammen med resten av klassen brukt konkurranse i praktisk fagutøvelse som en metode i undervisningen.

Skolekonkurranser i yrkesfagene er en satsing som kan gi elevene motivasjon. Østfold Fylkeskommune har oppfordret yrkesfagene i den videregående skolen til å ta i bruk metoden, og til inspirasjon kom konkurransesjef Magne Hagen med diplomer og gavekort til de beste parene.

For å se flere bilder, se skolens facebookside.

Publisert: 10.02.2017      Sist endret: 10.02.2017