Lytt til teksten

østfold fylkeskommune utdanningsportalen

Valgdebatt i Askim kulturhus

25.08.2015

I dag er det valgdebatt i Askim Kulturhus med gode og engasjerte representanter fra alle partier, viktige temaer som skole, kommunesammenslåing og flykninger. Da blir det debatt og det hele ledes stødig og godt av lærerne Per og Rolf. Elevene får svar og gjør seg klare til skolevalget  om en uke! Godt valg!

konsert1.JPG

SKOLESTART

19.08.2015

3 skolestartdager er til ende! Alle har fått Pc`er, mange har fått bøker, informasjon har blitt gitt og vi håper alle er trygge i klassene sine. Dagen ble avsluttet med konsert av musikk - elevene og ass. rektor Arnfinn Løken som ønsket alle lykke til! I morgen starter alle med "vanlig" timeplan og da håper vi alle er KLARE for skoleåret 2015 - 2016!

Skolestart 6.JPG

Så er vi i gang!

17.08.2015

1058 elever fordelt på vg1 , Vg2, Vg3 ble ønsket velkommen til skolen i dag med fanfare og velkomstord fra rektor. Den samme velkomsten fikk de mer enn 400 Vg1 -  foresatte som møtte opp på møte om kvelden. Vi ønsker alle lykke til!

Møte for foresatte.jpg

VELKOMMEN TIL MØTE FOR FORESATTE

09.08.2015

Mandag 17. august kl. 18.00 er foresatte tile alle Vg1 - elever hjertelig velkommen til møte i gymsalen i F - bygget.

Klikk på overskriften og du finner invitasjon og informasjon fra rektor. Velkommen!

Parkering.jpg

Trafikk og parkering

09.08.2015

Sikkerheten til våre elever og andre myke trafikanter i området er noe vi tar på alvor. Utrykningskjøretøy må ha tilgjengelighet til området og det er av stor viktighet at disse kommer frem ved en eventuell hendelse. Det er lagt til rette for de som blir kjørt til skolen med egne adskilte avstigningssoner for privatbiler og busser.

Klikk på overskriften og du finner reglene vi alle må overholde!

blomst

Ny rektor og assisterende rektor ved Askim vgs.

09.08.2015

I juni 2015 ble Vigdis Gjerberg ansatt som rektor ved skolen. Arnfinn Løken ble ansatt som assisterende rektor. Begge har vært konstituert i stillingene siden nov 2013. Vi gratulerer og ønsker begge lykke til!

Og vi gleder oss til å fortsette å utvikle Askim vgs til det kraftsenteret for læring som vi alle vil at skolen skal være. Vi er trygge på at dere er de rette til å lede oss i dette arbeidet!

Dikt om skolen

03.05.2012 1STUD har i vår hatt et dikt-prosjekt i norsktimene. Alle har skrevet hvert sitt dikt med skolen som tema -resultatet kan du lese her.

Askim videregående skole

Vammaveien 100
1813 Askim

Askim vgs - en helsefremmende skole

Skolen har søkt om å få være en helsefremmende skole. For å få denne statusen må skolen oppfylle 13 kriterier. Dette jobber vi med i hverdagen vår.

Elos-skolen Askim

Askim videregående skole er det norske hovedkontoret for Elos og tidligere ass. rektor Trond Vågmo er den norske lederen av Elos.