Lytt til teksten

Møte for foresatte vg1.JPG

Møte for foresatte til elever på Vg1 tirsdag 23.09, kl. 18.30

19.09.2014

Vi ønsker å videreføre skole/hjem samarbeidet ved å innkalle til nytt møte tirsdag 23. september. Møtet begynner kl 18.30 og etter kort felles info. blir det klassevise møter med kontaktlærer. Foresatte til elever på Bygg og anleggsteknikk møter på avd. Næringsparken, foresatte til elever på Studiespesialisering møter i kantina på avd. Løken. Alle andre møter i kantina i bygg G.

Klikk på overskriften og du finner hele invitasjonen.

DSC_0034[2].jpg

Huskonsert onsdag 24.09. kl. 12.00

19.09.2014

Musikklinja inviterer til huskonsert onsdag 24. september i 5. time (kl.12)

Sted: Black Box (i G-bygget)

Be there or be sad!

EYP.jpg

Elever på European Youth Parliament (EYP) samling.

4 spente elever gjør seg klare til Generalforsamling ved EYP Lillehammer

Oda G. Berg 3STUA, Hege M. Andersen 3STUD, Dennis M. Bekkelund 3STUE, Amy B. Torp-Kristiansen 3STUB har forberedt seg i to dager sammen med elever fra 23 andre skoler fra hele landet. Nå er dagen kommet for å legge fram sine politiske resolusjoner, forsvare disse og kritisere og utfordre andre elever sitt arbeid. En krevende dag som helt sikkert vil gi de utfordringer av en helt ny karakter.Så blir det spennende å se om de klarer å utmerke seg på en slik måte at Askim VGS blir plukket ut til en internasjonal samling i Irland eller Tyskland. Vil du vite mer om samlingen? Gå inn på EYPs nettside. http://eyp.no/

OD komiteen.JPG

Operasjon dagsverk torsdag 30. oktober

19.09.2014

Komiteen er klar og er i gang med arbeid i forbindelse med OD dagen. Ungdom gir et dagsverk for å støtte ungdom i andre land som ikke har samme muligheter til utdanning. Nå er det viktig at alle støtter opp om dagen og er behjelpelig med å skaffe ungdommene våre arbeid.

imagesCAH5X3YZ.jpg

Besøk fra Slovenia

08.09.2014

Fra mandag til onsdag vil rektor, 5 lærere og daglig leder fra for Ungt Entreprenørskap fra Tehnical School Bezigrad-Ljubljana i Slovenia besøke skolen. Delegasjonen skal se skolen og hvordan vi arbeider men entreprenørskap.

1. klasse 2014.JPG

SKOLESTART

19.08.2014

Så er vi i gang! Ca 1000 elever og 400 foresatte ble i går , mandag 18. 08 ønsket velkommen i skolens idrettshall av rektor og musikk fremført av elever fra MDD - linja.

Vi gleder oss til et skoleår sammen med alle!

Møte for foresatte

13.08.2014

Alle foresatte til elever i Vg1 ved Askim videregående skole er hjertelig velkommen til møte for foresatte mandag 18.08 kl. 19.00 i skolens idrettshall i F - bygget.

Det blir felles informasjon av rektor etterfulgt av lokal informasjon på seksjonene.

bilde 4.jpg

Spreke lærere i Holmenkollstafetten

12.05.2014

Her er den løpeglade gjengen fra Askim vgs. Gratulerer med vel gjennomført stafett!

Bra for oss alle at vi har sånne kollegaer!

Svært vellykket konsert i Oslo konserthus fredag 25.. april

27.04.2014

Oslofilharmonien hadde sin årlige Ung.kom konsert på fredag og også i år var 3 MUSA på Askim vgs representert med et eget verk! Det var et veldig bra stykke og høstet stor applaus fra et stort publikum. I tillegg var Maria S. Gudim solist i konsertens åpningsnummer. Dette gjennomførte hun på en strålende måte.

Dette er et utrolig prosjekt som gjentas til neste år. Så til alle dere som ikke var der på fredag: La ikke neste års sjanse gå fra dere!

Ambassadør-besøk

13.02.2014

I forbindelse med internasjonal uke kom Italias ambassadør på besøk til Askim for å hilse på de italienske utvekslingselevene. Les mer om besøket på ambassadens hjemmesier.

Askim videregående skole

Vammaveien 100
1813 Askim

Løken

Her samles all informasjon vdr flyttingen til Løken skoleåret 13/14.

Elos-skolen Askim

Askim videregående skole er det norske hovedkontoret for Elos og tidligere ass. rektor Trond Vågmo er den norske lederen av Elos.

Husk skolefrokost

Det er skolefrokost å få kjøpt i kantina hver dag mellom 7.45 og 9.00 -to brødskiver med pålegg samt melk/juice for 10 kr.