Lytt til teksten

Lenke_til_minutdanning.gif vigarlarling.png

østfold fylkeskommune utdanningsportalen
Østfoldmesterskap logistikkfaget.jpg

På vei til NM i Skolekonkurranser!

10.02.2017

Askim vgs. tok de to øverste plassene i Østfoldmesterskapet i Logistikkfaget. Klikk på overskriften for å lese mer!

Fysikk- og kjemielever VG2 Borregaard.jpg

Fysikk- og kjemielevene på Borregaard

09.02.2017

Fredag var fysikk- og kjemielevene på VG2 på Borregaard i forbindelse med Ungt Entreprenørskap. Der fikk de et oppdrag å løse. Klikk på overskriften for mer informasjon!

Vaktelkyllinger.jpg

Vaktelkyllinger og pinnedyr på Askim vgs.

09.02.2017

Elevene i Biologi 1 lærer nå om sentrale organsystemer hos dyr. I den forbindelse er det levende pinnedyr og vaktelkyllinger på Askim vgs! Klikk på overskriften for å få vite mer!

askimvgs_facebook.png

Følg Askim vgs på Facebook

01.07.2016

Askim videregående skole har en egen side på Facebook. Skolen bruker Facebook aktivt som et supplement til andre informasjonskanaler.

Undervott_web.png

Storeslem for Ungdomsbedrifter fra Askim vgs!

11.04.2016

Elever fra 2ENT og 2MAF deltok i Indre Østfold mesterskap for ungdomsbedrifter 19. januar på Mysen vgs.

Klikk på overskriften for mer informasjon.

Askim videregående skole

Vammaveien 100
1813 Askim

Skolens visjon og kjerneverdier

Askim videregående skole har en visjon. Vi ønsker å være et kraftsenter for kunnskap og læringsglede. Vi baserer vårt arbeid på kjerneverdiene Kunnskap, Læringsglede, Ansvarlighet, Respekt og Engasjement. Samlet skal vårt verdifulle arbeid føre oss mot vår visjon, og legge et solid fundament for å gjøre dagens unge KLARE til å møte fremtidens utfordringer – faglig og sosialt.

Om fraværsgrensen

Klikk på overskriften for mer informasjon om fraværsgrensen.

Informasjonsbrosjyre - elever - 2016/2017

Her finner du informasjonsbrosjyren for elevene.

Ingen må parkere slik at store utrykningskjøretøyer ikke kommer frem!

Mistet vitnemålet?

Klikk på overskriften for å bestille nytt vitnemål eller kompetansebevis.