Lytt til teksten

bilde.JPG

Møte for foresatte Vg 2

20.10.2014

Velkommen til møte for foresatte til elever på Vg2 mandag 27.oktober kl. 19.00.

Foresatte tile elever på Studiespesialiserende møter i Kantina på avd. Løken

Alle andre i kantina i bygg G på skolen.

Klikk på overskriften og du finner hele invitasjonen

Elever på tur

10.10.2014

"Fredag 19.september reiste 8 elever fra Askim VGS på utvekslingstur til Kiel i Tyskland. Der bodde vi sammen med elever fra Kronshagen Gymnasium for å lære om deres skolehverdag, men også for å lære noe av språket. I løpet av uken vi tilbrakte i Kiel var vi med på en del aktiviteter. Vi dro blant annet til en klatrepark, vi var i Hamburg, og vi fikk en omvisning i Kiel. Denne turen har vært både spennende og lærerikt, og vi har blitt kjent med mange nye, flotte mennesker som vi nå kan kalle for venner.
De tyske elevene skal også komme på besøk til oss i mars 2015, det gleder vi oss stort til!"

images[4].jpg

Verdensdagen for psykisk helse - fredag 10.10

09.10.2014

SE HVEANDRE - SENK SKULDRENE - hele dagen

amal_aden_forside[1].png

Besøk av AMAL ADEN

09.10.2014

Mandag 13 og tirsdag 14 får vi besøk av AMAL ADEN. Hun er en kjent og uredd forfatter, samfunnsdebattant og foredragsholder med fokus på rettferdighet for utsatte grupper. Dette vil hun sette i sammenheng med årets OD- aksjon.

Alle elever skal høre henne.  Og alle sørge for å gi seg selv muligheten til å oppleve denne damen!'

Mer info på: www.amaladen.no

Møte for foresatte vg1.JPG

Møte for foresatte til elever på Vg1 tirsdag 23.09, kl. 18.30

19.09.2014

Vi ønsker å videreføre skole/hjem samarbeidet ved å innkalle til nytt møte tirsdag 23. september. Møtet begynner kl 18.30 og etter kort felles info. blir det klassevise møter med kontaktlærer. Foresatte til elever på Bygg og anleggsteknikk møter på avd. Næringsparken, foresatte til elever på Studiespesialisering møter i kantina på avd. Løken. Alle andre møter i kantina i bygg G.

Klikk på overskriften og du finner hele invitasjonen.

DSC_0034[2].jpg

Huskonsert onsdag 24.09. kl. 12.00

19.09.2014

Musikklinja inviterer til huskonsert onsdag 24. september i 5. time (kl.12)

Sted: Black Box (i G-bygget)

Be there or be sad!

EYP.jpg

Elever på European Youth Parliament (EYP) samling.

4 spente elever gjør seg klare til Generalforsamling ved EYP Lillehammer

Oda G. Berg 3STUA, Hege M. Andersen 3STUD, Dennis M. Bekkelund 3STUE, Amy B. Torp-Kristiansen 3STUB har forberedt seg i to dager sammen med elever fra 23 andre skoler fra hele landet. Nå er dagen kommet for å legge fram sine politiske resolusjoner, forsvare disse og kritisere og utfordre andre elever sitt arbeid. En krevende dag som helt sikkert vil gi de utfordringer av en helt ny karakter.Så blir det spennende å se om de klarer å utmerke seg på en slik måte at Askim VGS blir plukket ut til en internasjonal samling i Irland eller Tyskland. Vil du vite mer om samlingen? Gå inn på EYPs nettside. http://eyp.no/

imagesCAH5X3YZ.jpg

Besøk fra Slovenia

08.09.2014

Fra mandag til onsdag vil rektor, 5 lærere og daglig leder fra for Ungt Entreprenørskap fra Tehnical School Bezigrad-Ljubljana i Slovenia besøke skolen. Delegasjonen skal se skolen og hvordan vi arbeider men entreprenørskap.

1. klasse 2014.JPG

SKOLESTART

19.08.2014

Så er vi i gang! Ca 1000 elever og 400 foresatte ble i går , mandag 18. 08 ønsket velkommen i skolens idrettshall av rektor og musikk fremført av elever fra MDD - linja.

Vi gleder oss til et skoleår sammen med alle!

Møte for foresatte

13.08.2014

Alle foresatte til elever i Vg1 ved Askim videregående skole er hjertelig velkommen til møte for foresatte mandag 18.08 kl. 19.00 i skolens idrettshall i F - bygget.

Det blir felles informasjon av rektor etterfulgt av lokal informasjon på seksjonene.

Askim videregående skole

Vammaveien 100
1813 Askim

Løken

Her samles all informasjon vdr flyttingen til Løken skoleåret 13/14.

Elos-skolen Askim

Askim videregående skole er det norske hovedkontoret for Elos og tidligere ass. rektor Trond Vågmo er den norske lederen av Elos.

Husk skolefrokost

Det er skolefrokost å få kjøpt i kantina hver dag mellom 7.45 og 9.00 -to brødskiver med pålegg samt melk/juice for 10 kr.