Lytt til teksten

Miljofyrtaarn2.jpg Lenke_til_minutdanning.gif

østfold fylkeskommune utdanningsportalen
images8N98PBD0.jpg

Møte for forsatte og elever

20.01.2015

Velkommen til møter for foresatte og elever.

Tirsdag 27. januar: Møte med utviklingssamtaler  for foresatte og elever på Vg2.

Onsdag 04.februar: Møte med utviklingssamtaler for foresatte og elever på Vg1.

Opplegget for møtene varierer fra klasse til klasse, det er derfor viktig at alle foresatte leser informasjonen som alle elever har fått utdelt skriftlig.

marco_elsafadi_3[1].jpg

Marco Elsafadi

20.01.2015

Tirsdag 6. januar hadde lærerne på Askim vgs besøk av Marco Elsafadi. Han holdt et engasjerende og tankevekkende foredrag med fokus på relasjoner! En fin opplevelse for alle oss som var tilstede.

Askim kirke.jpg

JULEKONSERT fredag 12.12.kl. 18.00

07.12.2014

Julen er her igjen, og det er snart tid for årets julekonsert med musikk, dans, dramalinja. I år har vi også besøk av elever fra Nederland og England, og sammen danner vi EuroChoir.
Dette blir en spennende og vakker konsert.

Vi ønsker med dette å invitere deg og din familie til julekonsert i Askim kirke, fredag 12.12 kl 18.00.

Velkommen skal dere være.

Klikk på overskiften. Der ligger plakaten.

Beste hilsen
EuroChoir

Elever på tur

10.10.2014

"Fredag 19.september reiste 8 elever fra Askim VGS på utvekslingstur til Kiel i Tyskland. Der bodde vi sammen med elever fra Kronshagen Gymnasium for å lære om deres skolehverdag, men også for å lære noe av språket. I løpet av uken vi tilbrakte i Kiel var vi med på en del aktiviteter. Vi dro blant annet til en klatrepark, vi var i Hamburg, og vi fikk en omvisning i Kiel. Denne turen har vært både spennende og lærerikt, og vi har blitt kjent med mange nye, flotte mennesker som vi nå kan kalle for venner.
De tyske elevene skal også komme på besøk til oss i mars 2015, det gleder vi oss stort til!"

images[4].jpg

Verdensdagen for psykisk helse - fredag 10.10

09.10.2014

SE HVEANDRE - SENK SKULDRENE - hele dagen

amal_aden_forside[1].png

Besøk av AMAL ADEN

09.10.2014

Mandag 13 og tirsdag 14 får vi besøk av AMAL ADEN. Hun er en kjent og uredd forfatter, samfunnsdebattant og foredragsholder med fokus på rettferdighet for utsatte grupper. Dette vil hun sette i sammenheng med årets OD- aksjon.

Alle elever skal høre henne.  Og alle sørge for å gi seg selv muligheten til å oppleve denne damen!'

Mer info på: www.amaladen.no

DSC_0034[2].jpg

Huskonsert onsdag 24.09. kl. 12.00

19.09.2014

Musikklinja inviterer til huskonsert onsdag 24. september i 5. time (kl.12)

Sted: Black Box (i G-bygget)

Be there or be sad!

EYP.jpg

Elever på European Youth Parliament (EYP) samling.

19.09.2014

4 spente elever gjør seg klare til Generalforsamling ved EYP Lillehammer

Oda G. Berg 3STUA, Hege M. Andersen 3STUD, Dennis M. Bekkelund 3STUE, Amy B. Torp-Kristiansen 3STUB har forberedt seg i to dager sammen med elever fra 23 andre skoler fra hele landet. Nå er dagen kommet for å legge fram sine politiske resolusjoner, forsvare disse og kritisere og utfordre andre elever sitt arbeid. En krevende dag som helt sikkert vil gi de utfordringer av en helt ny karakter.Så blir det spennende å se om de klarer å utmerke seg på en slik måte at Askim VGS blir plukket ut til en internasjonal samling i Irland eller Tyskland. Vil du vite mer om samlingen? Gå inn på EYPs nettside. http://eyp.no/

imagesCAH5X3YZ.jpg

Besøk fra Slovenia

08.09.2014

Fra mandag til onsdag vil rektor, 5 lærere og daglig leder fra for Ungt Entreprenørskap fra Tehnical School Bezigrad-Ljubljana i Slovenia besøke skolen. Delegasjonen skal se skolen og hvordan vi arbeider men entreprenørskap.

1. klasse 2014.JPG

SKOLESTART

19.08.2014

Så er vi i gang! Ca 1000 elever og 400 foresatte ble i går , mandag 18. 08 ønsket velkommen i skolens idrettshall av rektor og musikk fremført av elever fra MDD - linja.

Vi gleder oss til et skoleår sammen med alle!

Askim videregående skole

Vammaveien 100
1813 Askim

Askim vgs - en helsefremmende skole

Skolen har søkt om å få være en helsefremmende skole. For å få denne statusen må skolen oppfylle 13 kriterier. Dette jobber vi med i hverdagen vår.

Elos-skolen Askim

Askim videregående skole er det norske hovedkontoret for Elos og tidligere ass. rektor Trond Vågmo er den norske lederen av Elos.

Husk skolefrokost

Det er skolefrokost å få kjøpt i kantina hver dag mellom 7.45 og 9.00 -to brødskiver med pålegg samt melk/juice for 10 kr.