Lytt til teksten

søke studieplass.jpg

1. mars: Husk å søke skoleplass

30.01.2016

Husk å søke skoleplass i vgs for skoleåret 2016 - 2017 innen 1. mars.

Du skal søke på Vigo.no og du kan bruke følgende innloggingsmetoder:

• Passord og inngangskode til MinId
  • Smartkort fra Buypass
  • USB - pinne fra Commfides
  • Bankid

Er det noe du lurer på, så ta kontakt med rådgiverne i god tid FØR 1. mars.

Møte for foresatte.jpg

Møte 04. 02. 2016

24.01.2016

Torsdag 04.februar inviterer vi tilfelles informasjon og  utviklingssamtaler for elever og foresatte på Vg1.

I tillegg til utviklingssamtaler blir det felles informasjon både på Yrkesfaglig -  og Studieforberedende utdanningsprogram. Møtene er ikke på samme tidspunkt, derfor oppfordrer vi alle til å lese invitasjonen eleven har fått.

Alle som ønsker å snakke med kontaktlærer må fylle ut svarslippen som er nederst på invitasjonen alle elever har fått. Hvis noe er uklart så tar du kontakt med oss.

Klikk på overskriften og du finner invitasjonene.

Velkommen til Askim vgs torsdag 04. februar.

Parkering.jpg

Trafikk og parkering

09.08.2015

Sikkerheten til våre elever og andre myke trafikanter i området er noe vi tar på alvor. Utrykningskjøretøy må ha tilgjengelighet til området og det er av stor viktighet at disse kommer frem ved en eventuell hendelse. Det er lagt til rette for de som blir kjørt til skolen med egne adskilte avstigningssoner for privatbiler og busser.

Klikk på overskriften og du finner reglene vi alle må overholde!

Dikt om skolen

03.05.2012 1STUD har i vår hatt et dikt-prosjekt i norsktimene. Alle har skrevet hvert sitt dikt med skolen som tema -resultatet kan du lese her.

Askim videregående skole

Vammaveien 100
1813 Askim

Askim vgs - en helsefremmende skole

I september 2015 fikk Aksim vgs status som helsefremmende skole. Dette skal markeres med alle på skolen torsdag 19. november. Fylkesvaraordfører Siv Jacobsen gjør den offisielle markeringen og det vil bli innlegg om helsefremmende arbeid ved sosialpsykolog Nicolay Gausel.

Elos-skolen Askim

Askim videregående skole er det norske hovedkontoret for Elos og ass. rektor Arnfinn Løken er den norske lederen av Elos.