Lytt til teksten

Abba.jpg

ABBA - konsert 17. og 18. mars i Black Box, Askim vgs

26.02.2015

Samarbeid mellom Askim vgs og gruppa Aquarius skal vises for hele verden i form av KONSERT tirsdag 17. og onsdag 18. mars, begge dager kl. 18. 00 og 20. 00

Billetter kjøpes på Billettservice NÅ : Billetter

Klikk på overskriften og du finner mer info!

yrkesvalg.jpg

Møte 25. mars 2015 for bedrifter med elever i praksis

19.02.2015

Service og samferdsel inviterer til nettverksmøte med bedrifter som har elever i praksis

Tidspunkt: Onsdag 25. mars kl. 08.00 - 10.00

Tema: Samarbeid for god opplæring i bedrift og skole

Sted: Kantina på Askim videregående skole

Påmelding til janlie@ostfoldfk.no 99445788, innen 20. mars.

Klikk på overskriften. Her ligger mer info.

images8N98PBD0.jpg

Møte for forsatte og elever

20.01.2015

Velkommen til møter for foresatte og elever.

Tirsdag 27. januar: Møte med utviklingssamtaler  for foresatte og elever på Vg2.

Onsdag 04.februar: Møte med utviklingssamtaler for foresatte og elever på Vg1.

Opplegget for møtene varierer fra klasse til klasse, det er derfor viktig at alle foresatte leser informasjonen som alle elever har fått utdelt skriftlig.

ung data.jpg

UNGDATA

27.01.2015

Elever på Askim vgs. vil i løpet av uke 6 og 7 gjennomføre Ungdata - undersøkelsen. Formålet med undersøkelsen er å kartlegge ulike sider ved ungdomslivsstil og levekår. Resultatet vil kunne danne grunnlag for ungdomspolitikken og forbyggende arbeid.

Klikk på overskriften og du finner mer informasjon.

Dette gjelder særlig foresatte og ungdommen selv.

internasjonalisering.jpg

Uke 5 er det internasjonal uke på Askim VGS

26.01.2015

Vi får besøk av elever og lærere fra: Slovenia, Spania, Italia og Nederland. Elevene fra klassene 1Stub og 1Stua deltar.

Det kommer 54 elever og 8 lærere på besøk

Skolens elever og lærere ser selvfølgelig veldig frem til denne inspirerende uken med masse mangfold og entusiasme.

Vi  ønsker alle lykke til og gjestene hjertelig velkommen!

Klikk på overskriften og du får mer informasjon og timeplanen for opplegget.

marco_elsafadi_3[1].jpg

Marco Elsafadi

20.01.2015

Tirsdag 6. januar hadde lærerne på Askim vgs besøk av Marco Elsafadi. Han holdt et engasjerende og tankevekkende foredrag med fokus på relasjoner! En fin opplevelse for alle oss som var tilstede.

Askim kirke.jpg

JULEKONSERT fredag 12.12.kl. 18.00

07.12.2014

Julen er her igjen, og det er snart tid for årets julekonsert med musikk, dans, dramalinja. I år har vi også besøk av elever fra Nederland og England, og sammen danner vi EuroChoir.
Dette blir en spennende og vakker konsert.

Vi ønsker med dette å invitere deg og din familie til julekonsert i Askim kirke, fredag 12.12 kl 18.00.

Velkommen skal dere være.

Klikk på overskiften. Der ligger plakaten.

Beste hilsen
EuroChoir

Elever på tur

10.10.2014

"Fredag 19.september reiste 8 elever fra Askim VGS på utvekslingstur til Kiel i Tyskland. Der bodde vi sammen med elever fra Kronshagen Gymnasium for å lære om deres skolehverdag, men også for å lære noe av språket. I løpet av uken vi tilbrakte i Kiel var vi med på en del aktiviteter. Vi dro blant annet til en klatrepark, vi var i Hamburg, og vi fikk en omvisning i Kiel. Denne turen har vært både spennende og lærerikt, og vi har blitt kjent med mange nye, flotte mennesker som vi nå kan kalle for venner.
De tyske elevene skal også komme på besøk til oss i mars 2015, det gleder vi oss stort til!"

images[4].jpg

Verdensdagen for psykisk helse - fredag 10.10

09.10.2014

SE HVEANDRE - SENK SKULDRENE - hele dagen

amal_aden_forside[1].png

Besøk av AMAL ADEN

09.10.2014

Mandag 13 og tirsdag 14 får vi besøk av AMAL ADEN. Hun er en kjent og uredd forfatter, samfunnsdebattant og foredragsholder med fokus på rettferdighet for utsatte grupper. Dette vil hun sette i sammenheng med årets OD- aksjon.

Alle elever skal høre henne.  Og alle sørge for å gi seg selv muligheten til å oppleve denne damen!'

Mer info på: www.amaladen.no

Askim videregående skole

Vammaveien 100
1813 Askim

Askim vgs - en helsefremmende skole

Skolen har søkt om å få være en helsefremmende skole. For å få denne statusen må skolen oppfylle 13 kriterier. Dette jobber vi med i hverdagen vår.

Elos-skolen Askim

Askim videregående skole er det norske hovedkontoret for Elos og tidligere ass. rektor Trond Vågmo er den norske lederen av Elos.

Husk skolefrokost

Det er skolefrokost å få kjøpt i kantina hver dag mellom 7.45 og 9.00 -to brødskiver med pålegg samt melk/juice for 10 kr.